Здравейте колеги,
След известна драма мисля, че най - накрая открих от къде влиза и се събира вода зад седялката на водача.
Почти съм сигурен(да не казвам 100%), че е от уплътнението на задния прозорец. Колата е с две врати така, че под задния прозорец да се разбира този на който липсва врата и не се отваря, вратата след тази на водача. Самото уплътниние е заминало от времето и се разтворило, разбира се на мен ми отне известно време, за да разбера че от толкова малки цепнатини може да влиза вода.
Някой сменял ли ги е или поправял, все пак не искам да се нацапа по най-грозния начин със силокон, освен ако някой не постигал приемвлив ефект.
Колата е с шибидах, но не влиза от там водата се изтича добре, водата винаги се събира само там, т.е. не е влизала от друго места, и от пода не е защото влиза когато е на паркинг.
Дано не ви обърквам с всичките си писания.
Поздрави
Голф 3, 97 - Уплътнения на задни прозорци
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 3, 97 - Уплътнения на задни прозорци
Тези задни стъкла..не са ли "лепени"?След ремонт по Г3,преди повече от 4 години,тези външни уплътнения бяха свалени и се разпаднаха.До днешен ден е без тях,вода не влиза.Голфа също е двуврат.Но..вода под седалката съм имал-теч се установи от сглобката на ламарините на преден десен калник-точно под планката на пантата на капак-мотор..!!Неветоятно,но оттам се стичаше по колоната на дясна врата и по наклона се събираше в краката на задната седалка.
Мерси за отговора колега,
Аз мисля, или поне се надявам че влиза от там, защото ако не е от там си нямам представа от къде може да е.
Като вдигна задната седялка и се вижда по металното коритото че се стича от бомбето на задните амортисйори.
А и като наливах вода само върху този прозорец после текна вътре..
Така че си мисля, че е от там, ако някой има идея как се сменят или как да го оправя.
Поздрави.
Аз мисля, или поне се надявам че влиза от там, защото ако не е от там си нямам представа от къде може да е.
Като вдигна задната седялка и се вижда по металното коритото че се стича от бомбето на задните амортисйори.
А и като наливах вода само върху този прозорец после текна вътре..
Така че си мисля, че е от там, ако някой има идея как се сменят или как да го оправя.
Поздрави.
- toci_81
- Автомобил: Golf 5 Plus TDI
- Двигател: BKC
прелепване на стъклото с нов силикон и така.
Явно ще трябва със силикон, просто не искам да става грозно.
За това се интересувам как става със смяна на целия уплътнител.
За това се интересувам как става със смяна на целия уплътнител.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”