Табло голф 3 сменено с друго свети лампа на акумулатор
- forca
- Автомобил: GOLF 4 R 32 my dream
- Двигател: one day you may.....
Табло голф 3 сменено с друго свети лампа на акумулатор
Здравейте преди да пусна тая тема искам да знаете че съм прегладал всичко свързано с моя проблен но ненамерих отговор на него и затова пускам тая тема и се надявам да ми помгнете взех ново табло за моя голф 3 115 коня 2.0 2Е е кода на двигателя таблото е от сивите с червните стрелки и всичко по него си работи няма грижи но когато колата не е на контакт ми свети лампата на акумулатора и искам да отбележа че има случаи когато се изключва лампата и мине се време пак си светва пробвах варианти като изключвах буксите на стартовия клиюч и буксите около него но не е от там като дам на контакт въпросната лампа се изклиючва и незнам какъв е проблем в таблото или от мойта кола новото табло е марка motosport и на старото е същата марка
- forca
Re: Табло голф 3 сменено с друго свети лампа на акумулатор
Колеги днес открих нещо с въпросното табло значи като колата е загасена и лампата си свети както споменах, като дръпна ръчната и лампата на акумулатора изгасва също така забелязах като дам на контакт лампите на маслото и на температурата на водата светят слабо след като дръпна ръчната лампичките светят по силно някакви идеи как да се реши тоя проблем искам да кажа че съм от Сливен всяко мнение е добре дошло Благодаря ви.
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Провери си таблото за спукани спойки на конектора(буксата)! Най-добре,превантивно да се презапои!
- forca
В отговор на колегата днес презапоих спойките на буксата проверих пътеките и всичко си е ок но ефекта е същия .....
То това е общата връзка между всички тези неща!Остава да разплетеш снопа зад таблото и кабел по кабел.Леле какъв кеф! 

- forca
Колеги да повдигна така въпроса някой запознат или който се е сблъсквал с инсталация на голф 94 и 96 година да знае дали случайно са различни
Имат разлика!По старите табла имат захранване през стабилизатор за 10V ,а новите са със стабилизатор 5V.Но ми се струва ,че таблото ти няма добра маса ,която си набавя през масата на ръчната или някъде другаде.За да свети лампата на АБ ,тя взима маса от регулатора на напрежението боднат на генератора.Без контакт на КК и липсващ +на тази лампа интересно как свети?Почни със захранването на таблото!Стабилизатора.
- forca
Днес се занимавах с това прочуто табло отворих го цялото за да достигна до стабилизатора но и така не го намерихме знам какво да търся благодарение на колегата rudoni но нищо в задънена улица съм разбрах също при загасен двигател като натискам бутони за ел.стъклата и лампата угасва както писах в началото и от ръчната пак угасва някакви нови идеи колеги
провери си генератора и най вече диодната група
Последно избутана от forca на Пон 06 яну 2014 19:55.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”