Колеги,отново ми дойде ред да ви питам за 1 проблем,който ме сполетя с моя Г3.Днес докато си карах чух че като завивам от към кормилото идва някакъв странен стържещ звук-все едно че кормилото ми се опира в нещо.Проверих си маслото в хидравликата и установих,че е ОК.И искам в тази връзка да ви попитам-откъде може да се получава този стържещ звук и дали трябва да ходя на майстор(евентуално)
Колеги благодаря ви предварително!!!
mod edit: dobrinb

Стържене от кормилото Golf III 1995 1.6 АЕА
- golf avenue
- Автомобил: vw golf variant
- Двигател: azj 02
- krasy_racer
- Автомобил:
- Двигател:
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
da6o_amvr написа:Andrian_VT написа:Познат имаше подобен проблем, оказа се, че тампона над амортисьора е заминал и при завиване издава такъв звук.
Ако се окаже това,колко ще ми вземат в сервиза за да го сменят,(дали се сещаш на твоя приател колко горе-долу са му взели?)
Наистина това скърцане може да се получи и от тампона но първо се увери че не е от пластинката за клаксона на волана. А за смяна на тампона не би трябвало да ти вземат повече от 20-30лв за двата.
teodor6769 написа:da6o_amvr написа:Andrian_VT написа:Познат имаше подобен проблем, оказа се, че тампона над амортисьора е заминал и при завиване издава такъв звук.
Ако се окаже това,колко ще ми вземат в сервиза за да го сменят,(дали се сещаш на твоя приател колко горе-долу са му взели?)
Наистина това скърцане може да се получи и от тампона но първо се увери че не е от пластинката за клаксона на волана. А за смяна на тампона не би трябвало да ти вземат повече от 20-30лв за двата.
Само единя тампон струва около 30 лв. Като се сменя е хуваво да се сменят и двата. Като се прибави труда, и регулажа на предния мост, ще отиде къде стотина лева.
- kalinveliki
- Автомобил: VW T4
- Двигател: 2.4D
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”