заглавието mod edit: golfer
ivo_barns написа:зна4и предстои ми смяна на скоростната кутия.днес трагнах да свалям предната лява гума и какво се оказа-имам секретни болтове на всяка гума по един и сам си загубил приставката за тези болтове.голяма греда ударих.та вапросат ми е сега от тук нататак какво правя.молй помогнете 4е увесих нос пак
ами то хубаво трабен клу4 ма болта е по наватре в отвора на лятата джанта и не става да се хване с клу4joker написа:ivo_barns написа:зна4и предстои ми смяна на скоростната кутия.днес трагнах да свалям предната лява гума и какво се оказа-имам секретни болтове на всяка гума по един и сам си загубил приставката за тези болтове.голяма греда ударих.та вапросат ми е сега от тук нататак какво правя.молй помогнете 4е увесих нос пак
Не бой се! Хващаш един голям тръбен ключ,стискаш много здраво болта и развиваш.Болта се може да се развали, но той и без това без ключ не ти върши работа!Даже и да има въртяща се външна част пак става-просто стискаш толкова здраво за да смачкаш външната част и да завъртиш болта,или набиваш нещо вътре и пак търбен ключ(така може да спасиш болта)...Успех-сигурен съм,че ще стане....пък нали и един колега от форума каза ,че съм на всяко гърне мерудия....и таз мерудия съм я ял,затуй ти давам такъв съвет!
ivo_barns написа:ами то хубаво трабен клу4 ма болта е по наватре в отвора на лятата джанта и не става да се хване с клу4joker написа:ivo_barns написа:зна4и предстои ми смяна на скоростната кутия.днес трагнах да свалям предната лява гума и какво се оказа-имам секретни болтове на всяка гума по един и сам си загубил приставката за тези болтове.голяма греда ударих.та вапросат ми е сега от тук нататак какво правя.молй помогнете 4е увесих нос пак
Не бой се! Хващаш един голям тръбен ключ,стискаш много здраво болта и развиваш.Болта се може да се развали, но той и без това без ключ не ти върши работа!Даже и да има въртяща се външна част пак става-просто стискаш толкова здраво за да смачкаш външната част и да завъртиш болта,или набиваш нещо вътре и пак търбен ключ(така може да спасиш болта)...Успех-сигурен съм,че ще стане....пък нали и един колега от форума каза ,че съм на всяко гърне мерудия....и таз мерудия съм я ял,затуй ти давам такъв съвет!
ivo_barns написа:ами то хубаво трабен клу4 ма болта е по наватре в отвора на лятата джанта и не става да се хване с клу4
мерси за саветите колега ще опитам вси4ки на4ини 4е ми се вие свйт от проблеми ве4еjoker написа:ivo_barns написа:ами то хубаво трабен клу4 ма болта е по наватре в отвора на лятата джанта и не става да се хване с клу4joker написа:ivo_barns написа:зна4и предстои ми смяна на скоростната кутия.днес трагнах да свалям предната лява гума и какво се оказа-имам секретни болтове на всяка гума по един и сам си загубил приставката за тези болтове.голяма греда ударих.та вапросат ми е сега от тук нататак какво правя.молй помогнете 4е увесих нос пак
Хващаш една здрава отверка(или клин) и бавно и умерено силно(не блъсканЕ!)почукване ПОД ЪГЪЛ по посоката на развиване ..ПАК СТАВА!Иска само повече време и търпение!
мерси и на тебе колега и това ще опитам сабрах доста инфо за този проблем остава а деиствам 10xintatto написа:уффффф това често го правя на работа.наи лесно става с набиване на камък с преблизително същия диаметър на секретния болт.ако случаино не успееш заваряш една 12или14мм гаика успех
ivo_barns написа:няма да забравя ама маи никак няма да ми е весело 4е незнамdobrinb написа:Да не забравиш да напишеш как си решил проблема
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: btomov и 73 госта