Миризма от климатроника на Г-4
- batkotivalio
- Автомобил: VW Golf TDI
- Двигател: AJM
- Контакти:
Миризма от климатроника на Г-4
Бих искал да попитам някой който е запознат с климатроника на голф-4, като го пусна на ECON съм забелязал, че има някаква странна миризма на застояло ли нещо такова! Искам да отбележа че поленовия филтър е НОВ, какво може да е, може би някакъв кондез някъде по изпарителя ли не знам ?
- batkotivalio
- Контакти:
- FaTDoG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако е нонстоп начи дезинфекция най-добре както каза колегата,ако е само за малко след като го пуснеш е от конденза,по принцип е хубаво като гасиш колата за през нощта или по-продължително време да пуснеш климатроника да продуха яко и после да гасиш,макар че от личен опит не ми помага,ама поне така казват хора,който се занимават с такива системи.
- batkotivalio
- Контакти:
FaTDoG написа:Ако е нонстоп начи дезинфекция най-добре както каза колегата,ако е само за малко след като го пуснеш е от конденза,по принцип е хубаво като гасиш колата за през нощта или по-продължително време да пуснеш климатроника да продуха яко и после да гасиш,макар че от личен опит не ми помага,ама поне така казват хора,който се занимават с такива системи.
Ми като чели е само за малко. Малко малко поне 10ина минути...
интересното е, че само на ECON се проявява...
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
beljata написа:CRX Racing написа:На мен парното ми смърдеше зимата и vaskoto1 махна филтъра пусна парното на 1-но и от там дет седи филтъра почна да пръска със спрей за кракаИмаше ефект
И аз го пробвах тоя номер ,но не помогна
Явно е била по тежка миризмата

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”