Голф 3 93г. проблем с централното
- barezifranko
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABU 1993
Голф 3 93г. проблем с централното
Колеги днес се качвам в колата и се чува едно бръмчене от машинката за централното. Свалих я и забелязах малко вода по нея(явно от стоп-а е влизало вода). Клемата също беше окислена. Не иска да отключи нито една врата. Нова машинка или някъде има пробив в системата ? Преди време беше се измъкнало маркучлето на пасажерската врата, но другите ги отваряше.
- barezifranko
Re: Голф 3 93г. проблем с централното
Днес машинката ми дори спря да бръмчи. Дали е изгоряла ?
-
- Автомобил: Фв туран
- Двигател: BMN 2007 г
Преди време и аз имах подобен проблем. Блока на централното ми се намираше в дясната част на багажника, до самия десен стоп. По същия начин заради не добре закрепен стоп е прониквала вода без да се усетя, която навлиза по-малко в блока на централното. От там се е получило окисляване вътре на самите пътечки по платката и е прецакало тотално всичко. Аз съм от Бургас, отидох до Технополис в к.с.Славейков и имах късмета, че се съгласиха да ми преначертаят пътеките на платката отново и така си реших проблема, иначе трябваше да купя нов блок за централното, а те са три модела за Г3. Отвори блока и ако имаш същия проблем - знаеш какво да правиш. Виж и маркучетата.
- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
Виж кабелите в маншона на вратата да се не е прекъснал някой. С тия машинки винаги от там се почва 

- barezifranko
Днес пробвах с машинка втора употреба и всичко заработи. Сега я опаковах хубаво в найлонова торбичка за да не може повече да влиза вода. 35 лева ми струваше машинката. Темата е за 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”