VW Jetta5
-
- Автомобил: vw golf4 tdi и vw golf5 tdi
- Двигател: AHL 90HP и BMM 140HP
VW Jetta5
Kолеги,някой има ли преки впечатления от Volkswagen Jetta5?Мнения,моля
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Re: VW Jetta5
Ще е добре да конкретизираш колата - година, мотор итн. Иначе погледни тук - Голф, Джета почти едно и също.
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=87&t=255975
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=87&t=255975
-
Извинявам се.Става въпрос за VW Jetta 2.0 TDI след 2006г.
-
Джетата е страхотна колица.Аз бая се поинтересувах от тях,ходих напред-назад,разглеждах немалко такива автомобили по автокъщите и мога да кажа,че ми допада страшно.Добър дизайн,много функционална,оборудването на всичките изпълнения е доста на ниво,има и голям багажник,сравнително нови години са.Но цена от около 14 000лв не мога да поема.
След това се поинтересувах от Тойота Авенсис след 2004г.Дизеловите са добри,а аз държа каквато и да е колата да е дизелова.До 9000-10000лв.се намираха такива Тойоти,но не съм фен на тази марка.Двигателите им са здрави,но не ми допадат като дизайн и сметнах,че да дам 10000лв за нещо дето на 5-ят месец ще ми е омръзнало е тъпа работа.Пасат след 2006 ми харесва много повече,но и там парите са като на Джетата.
Имам Голф-четворка дизел,но хем е двуврата,хем без климатик,хем и без турбина.Затова идеята е идното лято да се поднови с нещо по-добро.И понеже няма да имам сили да отделя повече от 7000-8000лв,съм се спрял на два варианта:единият е пак VW GOLF4,от последните години,помпа дюза,с шест скорости и много високо ниво на оборудване,като дори ще е и под тези пари.Другият е VW GOLF5,но най-вероятно с две врати,по слабо изпълнение и със известни компромиси,за да се вмести в тази цифра.Кой от двата варианта да предпочита?
След това се поинтересувах от Тойота Авенсис след 2004г.Дизеловите са добри,а аз държа каквато и да е колата да е дизелова.До 9000-10000лв.се намираха такива Тойоти,но не съм фен на тази марка.Двигателите им са здрави,но не ми допадат като дизайн и сметнах,че да дам 10000лв за нещо дето на 5-ят месец ще ми е омръзнало е тъпа работа.Пасат след 2006 ми харесва много повече,но и там парите са като на Джетата.
Имам Голф-четворка дизел,но хем е двуврата,хем без климатик,хем и без турбина.Затова идеята е идното лято да се поднови с нещо по-добро.И понеже няма да имам сили да отделя повече от 7000-8000лв,съм се спрял на два варианта:единият е пак VW GOLF4,от последните години,помпа дюза,с шест скорости и много високо ниво на оборудване,като дори ще е и под тези пари.Другият е VW GOLF5,но най-вероятно с две врати,по слабо изпълнение и със известни компромиси,за да се вмести в тази цифра.Кой от двата варианта да предпочита?
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
buhata84 написа:единият е пак VW GOLF4,от последните години,помпа дюза,с шест скорости и много високо ниво на оборудване,като дори ще е и под тези пари.Другият е VW GOLF5,но най-вероятно с две врати,по слабо изпълнение и със известни компромиси,за да се вмести в тази цифра.Кой от двата варианта да предпочита?
Най-лошото е, когато човек не знае какво иска

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”