ToTo написа:Колеги помагайте. Един колега му гасне голф4ето без видима причина когато си иска. След като постои известно време пак пали.Обиколил е почти всички майстори във Варна файда никаква. Сменил е датчик на ХОЛ, бензинов филтър, профилактика на бензинова помпа, бобина, сюещи, елкон и пак същото положение. Чакаме идеи какво още може да е?
buFka написа:ToTo написа:Колеги помагайте. Един колега му гасне голф4ето без видима причина когато си иска. След като постои известно време пак пали.Обиколил е почти всички майстори във Варна файда никаква. Сменил е датчик на ХОЛ, бензинов филтър, профилактика на бензинова помпа, бобина, сюещи, елкон и пак същото положение. Чакаме идеи какво още може да е?
При мене гаснеше на мокро, щото ми бяха завъртяли делкото на 180°....
ПС. А същите симптоми ги имах, но след смяна на свщи се оправи. Незнам дали това може да е проблем, ама дали ползва правилни свещи?
ToTo написа:buFka написа:ToTo написа:Колеги помагайте. Един колега му гасне голф4ето без видима причина когато си иска. След като постои известно време пак пали.Обиколил е почти всички майстори във Варна файда никаква. Сменил е датчик на ХОЛ, бензинов филтър, профилактика на бензинова помпа, бобина, сюещи, елкон и пак същото положение. Чакаме идеи какво още може да е?
ПС. А същите симптоми ги имах, но след смяна на свщи се оправи. Незнам дали това може да е проблем, ама дали ползва правилни свещи?
NGKсъс съответното топлинно число и резба. Да са гометнали в магазина ли?
buFka написа:ToTo написа:buFka написа:ToTo написа:Колеги помагайте. Един колега му гасне голф4ето без видима причина когато си иска. След като постои известно време пак пали.Обиколил е почти всички майстори във Варна файда никаква. Сменил е датчик на ХОЛ, бензинов филтър, профилактика на бензинова помпа, бобина, сюещи, елкон и пак същото положение. Чакаме идеи какво още може да е?
NGKсъс съответното топлинно число и резба. Да са гометнали в магазина ли?
Бе незнам дали тва е причина, ама аз от магазина си поръчвам точен модел, нямам доверие те да ми търсат частите....къф е мотора на човека? най абсурдното - при предпоследна смяна на свещи ми бяха набутали едни, които въобще не са за моя мотор...
ToTo написа:VeilSide написа:а провери ли датчика за позицията на коляновия вал?
ми да де датчик на ХОЛ
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 73 госта