въпрос за задни амортисьори на Г4
-
- Автомобил:
- Двигател:
въпрос за задни амортисьори на Г4
Здравейте колеги въпроса ми е за задните амортисьори за моят Голф 4 1.4 16v 98год. дали се предлагат маслени и да ми предложите хубава марка и от къде да си взема,защото питах и гледах в няколко сайта и се излизаха газови(с каквито съм в момента).А на мен газовите не ми харесват заради твърдата возия !
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Re: въпрос за задни амортисьори на Г4
Заводски Голф 4 без значение от година, двигател, хечбек или комби, излиза само с газови амортисьори и производителя не предвижда маслен вариант. Поради тази причина едва ли някоя сериозна фирма производител (Sachs, Boge, Kayaba, Bilstein и т.н.) ще пусне маслени за този модел. Отделно вече почти всички правят само газови....в нормалния свят те са чудесни - по-дълъг живот и по-добра и бърза реакция, съответно и стабилност...само че тук нямаме пътища
. Дори да успееш да намериш някакви, най-вероятно ще са комбинирания тип газово-маслени и ще са някакви измислени - Optimal или Cofap или други, дето ще трябва да ги сменяш заедно с маслото през 10 000км
.Ако си купиш читави газови, возията ти не би трябвало да е кой знае колко дървена, само че спрямо изпуснали газови, ще се втвърди доста 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: въпрос за задни амортисьори на Г4
Добре, а от друг модел на VW със същото окачване няма ли да стане или и те излизат с газови от завода? Примерно Bora,Passat,Seat?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”