Монтира ли се сериино такова нещо, мисля че икономайзер се казва? Ако да, малко инфо какво мери и как изглежда, ако не има ли друг вариант да се измерва моментен разход и там всякакви глезотиики като оставащо гориво и т.н. Говоря за електронен датчик не аналогов.
Благодаря за вниманието!

Разходомер на Голф 4?
Ми значи моята има и за моментен разход и за среден разход.Не е аналогов, а е част от бордовия комп. ,но не показва за колко километра имаш гориво или поне аз незнам да показва ,но както знаеш вече колата ми е нова и още не съм много на ясно с тази част ,защото всички книжки са ми на италиански ,а той не ми е силния език:)Сега съм на работа ама като се прибера ще го снимам да го видиш
Значи колата ми я докараха от Италия за 9000лв преди две седмици я взех.99 година 4 врати и екстри ако искаш и тях ще ти ги опиша.Сега за снимките извинявай ,че не са в най-добро качество ама ги снимах с гсм-то 
едната снимка е моментен разход (l/100km),а другата среден разход.Ако те интересува още нещо питай:)

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Разходомер на Голф 4?
HoB написа:Монтира ли се сериино такова нещо, мисля че икономайзер се казва? Ако да, малко инфо какво мери и как изглежда, ако не има ли друг вариант да се измерва моментен разход и там всякакви глезотиики като оставащо гориво и т.н. Говоря за електронен датчик не аналогов.
Благодаря за вниманието!
Икономайзер имаше едно време на трабантите и варбурзите по спомен. На Г4 ако фабрично имаш борд компютър имаш и "разходомер" ако не значи не:) Ако много държиш може да смениш цялото табло но това е скъпа сложна и най-вече безсмислена процедура !
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”