колеги от дълго време съм с тоя проблем но чак сега имам възможност да го отстраня с ваша помош колата е голф 4 1.6 16в AUS има и метанова уредба много стара която не използвам почти само извънградско.та проблема е следния на светофар или по леко нагорнище а вече и при нормално потегляне на 1ва колата веднага гасне трябва като чакчм на светофар особено на баир да я държа на полусъединител с поне 2000 2300 об. и като светне зелено бавно да пускам съединителя и подавам още гас иначе гасне и става една на сфетофара

ще ме бият някъде знам че тоя мотор е с електронна газ и при подаването и мотора се замисля малко преди да реагира ама казват че е нормално

отварял съм дросела и го почистих откъм видимата част но не беше и мръсена проблема го прави на бензин и на метан но на метан е много по силно изразен направо е невъзможно да се кара в града спра ли за момент при тръгване веднага обор.. падат обръща на бензин и 99 на 100 пак гасне. даите идеи какво може да е преди да я карам на маистори че почват с едни смени на работещи части че...... дет се вика малко на тото я карат