Голф 4 Счупена щипка на преден ляв прозорец
-
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 4 Счупена щипка на преден ляв прозорец
Здравейте вчера разглобих предната лява врата и разбрах че една от щипките който държат прозореца е счупена и поради тази причина се откача прозореца може ли да ми кажете от къде в Пловдив мога да купя такава щипка или линк да ми дадето от където мога да поръчам. Колата ми е голф4
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
Re: Счупена щипка на преден ляв прозорец
Отиваш в автосервиз Тракия. Като влезеш през там вратата, хващаш наляво и след 50 метра в дясно. В дъното има един майстор които се занимава с тия работи. Ако не можеш да го намериш ще попиташ.
Дано да си разбрал какво съм обяснил

Дано да си разбрал какво съм обяснил

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 4 Счупена щипка на преден ляв прозорец
някой може ли да ми даде линк за клипче как се разглобява абсолютно цялата врата понеже аз махам пластмасата след това развивам болтове на метала които е от долу ама нещо не правя напълно като хората понеже не мога да го измъкна после а пък не мога да намеря клип в които да е показано как става, само за пластмасовия панел намирам, пък трябва да искарам тази пластмасова шипка да я покажа в сервиза да ми дадъат същата понеже имало много разноводности
- boyan.chav
- Автомобил: VW Golf IV 1998
- Двигател: 1.4 16v 75hp AHW
- Контакти:
Re: Голф 4 Счупена щипка на преден ляв прозорец
Подробно описание на процедурата можеш да намериш ТУК, следвай стъпките и ще се справиш сам, най-много после при монтажа да ти е нужен още един човек за придържане при реглажа на стъклото. Като сглобиш всичко ще ти трябва и калибриране на крайните точки на стъклото (с едно натискане на копчето да се качва или слиза до крайната точка без задържане) - задържаш копчето, за да направиш три пълни хода на стъклото от горна до долна мъртва точка 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”