Здравейте колеги проблема ми е следния:
преди около 1 месец отварям капачката на резервара и се чува нормалното /ссссът/
след около 1-2 седмици го отварям пак но този път се чува яко / ссссссссссссссът/ и много продължително все едно спадам гума.Предполагам,че е от капачката и може ли да се оправи или да копувам нова.Лови ме страх,че ще гръмне резервара дали може да стане тая работа???

резервоара не изпуска изпаренията
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Нед 23 яну 2011 12:24, променено общо 1 път.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Re: резервоара не изпуска изпаренията
STAMENOV написа:Здравейте колеги проблема ми е следния:
преди около 1 месец отварям капачката на резервара и се чува нормалното /ссссът/
след около 1-2 седмици го отварям пак но този път се чува яко / ссссссссссссссът/ и много продължително все едно спадам гума.Предполагам,че е от капачката и може ли да се оправи или да копувам нова.Лови ме страх,че ще гръмне резервара дали може да стане тая работа???
Виж под десния калник дали всичко е наред с карбофилтъра за вентилация на резервоара.След това си провери електрическия клапан закачен за въздушния филтър...той периодически се отваря и вентилира резервоара през карбофилтъра.
Последна промяна от joker на Нед 25 мар 2007 19:56, променено общо 1 път.
Re: резервоара не изпуска изпаренията
И аз имам същия проблем не е проблем,казват че има някакъв отдушнин също,аз пък трудно наливам бензин,не го иска,и аз съм объркан,ама това със съскането го имам почти 3 години,няма грижи....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”