Съвет за кора под двигателя от Голф на Венто

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
DAXC
Автомобил:
Двигател:

Съвет за кора под двигателя от Голф на Венто

Мнениеот DAXC » Съб 24 мар 2007 17:52

Намерих си кора за под двигателя от Голф3-97ма. Влязох в канала махнах двете (лява и дясна) полукори на вентото и сложих новата. Завих 4-те болтчета и страничните стоперни шайби. До тук добре, обаче предната част на кората не достига леглото си в радятора. За кората от Голфа съм убеден, че е оригинална. Предните брони на голфа и вентото се различават, в това ли е причината да не стане, или в годината на производство на колите, защото мойта е 94-та? Дали има начин да се пригоди кората да стане за мойта кола?
mod edit: dobrinb

Потребителски аватар
Glove
Автомобил: VW Golf MK2 GTI
Двигател: AUM

Кора

Мнениеот Glove » Съб 24 мар 2007 18:05

Възможно е и от това да е, вярно е че броните имат разлика.

Потребителски аватар
vwg3
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vwg3 » Съб 24 мар 2007 23:06

Колега мното се извинявам за страничното питане ,но решил ли си дали ще продаваш 2-те полу-кори -ако да моля те пише или тук или на лично,заедно с някакво цена-мен ми трябва дясната,но ако ме устройва цената и си решил да ги продаваш,ще ги взема и двете..

Потребителски аватар
DAXC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DAXC » Пон 26 мар 2007 11:12

vwg3 написа:Колега мното се извинявам за страничното питане ,но решил ли си дали ще продаваш 2-те полу-кори -ако да моля те пише или тук или на лично,заедно с някакво цена-мен ми трябва дясната,но ако ме устройва цената и си решил да ги продаваш,ще ги взема и двете..

Ако успея някакси да приспособя кората, двете кори ще ги продам. Ако не успя ще продам кората.

Иначе си мислих, че бронята не играе роля за закрепването на кората защото тя се закрепва не за бронята а за радятора. Което ме кара да си мисля, че радятора не е за мойта кола или е за мойта, но не е пригоден за поставяне на кори, но е факт, че проблема идва от него. Мислех си да се изкриви 2мм ламарина на апкант и с болтчета да се закрепи към долната част на радятора. Но сега възниква въпроса, дали радятора ще понесе товара и вибрациите от ламарината и кората. Ако някой има впечатления, нека сподели.

Потребителски аватар
dxd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dxd » Пон 26 мар 2007 16:19

Питай колегата Венто от Пловдив на ЛС той ще ти обясни как и защо :wink: Той е с такава :wink:Виждал съм неговата заспива перфектно :wink:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”