Казвам се Алекс и съм от Ямбол.
Първо да се извиня ако има отговор на въпросите ми но не можах да намеря в темите.
Имам Голф 3 1.8/90 к.с. ABS мотор - наскоро правих ремонт да не навлизам в подробности ще спомена само че изби гарнитура на главата и се сещате какво последва.След сглобяването и напасването както е показано в AUTODATA закарах я да я настроят на газ и бензин и след около два дена се започнаха мъките

Като цяло колата си върви но го няма този старт и набиране ами стана една мудна,при опит да мръдна делкото за да дам предварение колата вдигаше най-много 1100 оборота след което гаснеше.Имам едно две съмнения но не съм напълно сигурен преди да я разглобя пак исках да попитам:
1.Та както се вижда на снимката така е посочено за правилна центровка на палеца а при мен е обърнато обратно пластмасовата част е към белега проблем ли е и ако ДА мога ли да го оправя без да свалям всичко

2.Докато уш регулираха забелязах че с шестограм вратна някъде по инжекциона и намали оборотите.
Та моите съмнения са точно за тези две неща както се казва обърната центровка и затворена клапа.За делкото ако се наложи ще я разглобя за да я центровам както се полага но за този номер с ключето някои може ли да помогне.А ако има колеги от Ямбол и знаят някои маистор които наистина разбира ще се радвам да ме насочат.
Благодаря предварително за съдеиствието.