Момчета посъветвайте ме дали го има този филтър във вариант некапсулован.
За сега в няколко магазина съм го виждал метален за окоило 40 лв., но чух и за такъв пластмасов, който може да се почиства.
става въпрос за филтъра над бензиновата помпа.
Бензинов филтър за 1.6 Pierburg 2e2
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Бензинов филтър за 1.6 Pierburg 2e2
Последна промяна от R@do на Сря 02 мар 2005 17:19, променено общо 1 път.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Благодаря Ви за инфото!
Правя малко пояснение защо ми казаха да го сменя:
Знчи колата от около 1 месец започна да ми прави доста странни проблеми, които ще опиша в нова тема. Миналата седмица поради липсата на майстора ми, който обслужва колата от доста време, отидох в сервиз в кв. "Левски" където ми направиха малко центровка /към нея нямам претенции, наистина беше богата горивната смес/ , но за съжаление колата пред майстора се държеше перфектно и не искаше да си показва магариите и прекъсваниците и тогава, човека ме посъветва да сменя пластмасовия филтър и въпросното разпределително казанче - било оригинално и според него вече се е претрупало от боклуци...?????? и оттам е прекъсвала колата а не от центровка, кабели и свещи.
Малкия пластмасов на маркуча го смених но ефекта е 0
Правя малко пояснение защо ми казаха да го сменя:
Знчи колата от около 1 месец започна да ми прави доста странни проблеми, които ще опиша в нова тема. Миналата седмица поради липсата на майстора ми, който обслужва колата от доста време, отидох в сервиз в кв. "Левски" където ми направиха малко центровка /към нея нямам претенции, наистина беше богата горивната смес/ , но за съжаление колата пред майстора се държеше перфектно и не искаше да си показва магариите и прекъсваниците и тогава, човека ме посъветва да сменя пластмасовия филтър и въпросното разпределително казанче - било оригинално и според него вече се е претрупало от боклуци...?????? и оттам е прекъсвала колата а не от центровка, кабели и свещи.
Малкия пластмасов на маркуча го смених но ефекта е 0
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”