Колометраж зануляване от самосебеси
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колометраж зануляване от самосебеси
Преди около седмица приятел ми подхвърли идеята че след 300 000 км километража се занулява от самобе си и почва от нулата някой да е чувал подобно нещо. Търсих подобно не сам намерил
.

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Писано, обсъждано, филми снимани...
По новите правила такива въпроси няма да се толерират
За последно:
ЦЪК

За последно:
ЦЪК
[quote="Varbona"]Писано, обсъждано, филми снимани...
За последно:
ЦЪК[/
quote]
Значи 150/170 000+ още 300 000км, че то си е вече за основен ремонт колицата..Добре че нямам такъв.

За последно:
ЦЪК[/
quote]
Значи 150/170 000+ още 300 000км, че то си е вече за основен ремонт колицата..Добре че нямам такъв.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Vargal написа:Varbona написа:Писано, обсъждано, филми снимани...
По новите правила такива въпроси няма да се толерират![]()
За последно:
ЦЪК[/
quote]
Ами!!!- стига бе!!!опитен колега си и едва ли има нужда да споменавам,че не толкова километрите са важни колкото поддръжката и начина на каране!Познавам хора с ABS мотори на близо 800 000 км (само със сменени вложки)и продължават да карат,но са перфекционисти в поддръжката!Ако колицата не си е казала сама-какъв основен ремонт???Ние в България прекалено се вживяваме в тези пусти километри и затова ни продават все коли на бабички-инвалиди дето уж ходели само до супермаркета с колата.....на реални 70 000 км???
Аз лично предпочитам кола на 300 000 км карана добре и най-вече на дълги преходи,отколкото кола на 100 000 км(или дори под 100 000) на същата възраст карана на къси разстояние само градско!!?!И не откривам Америка естествено!
Колеги от форума извинете,че говоря
неща от буквара,ама все пак да не се стряскат по-аджамиите!

- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
luboveliki написа:всички коли нов внос в българия са на около 150 000км.смях! и карани от баби и по малко....но едва ли има вече заблудени хора по този въпрос!!!!!
;Моят Голф - комби 1994 г.като го купих от един от най-големите Варненски мошеници километража показваше 114 000 км,а продавача с вид на девствена весталка твърдеше,че електоренен километраж не може да се пипа...ха -ха - ха - хаааааааа!Автосалон Европа-не купувайте оттам!Успокоява ме факта,че при мен надписа TOTAL си стои -тоест е малко вероятно колата да е над 300 000 км,защото съм сигурен ,че този затлъстял автоджамбазин не знаеше за зануляването на километража на Голфа!То затова се иска да четеш,пък той едва ли четеше повече от 3 букви на ден ,освен цифрите на банкнотите дето се гушкаха в топлият му и мазен джоб!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”