Както знаете,капачката се държи от две стоманени шини (скоби/както искате го разбирайте).При мен едната (от към страната на радиаторите) се откача лесно.Втората обаче е залепена за блока,и поради факта че зад нея минава един сноп кабели,покрити с шлаух,просто откача ли я,няма закачване впоследствие.
Изисква се усилие и напън,а нямам пространство и опора,ръцете са ми големи и трябваше да си правя специална стоманена тел,за да закача обратно скобата.Замалко да я скърша.
После опитах да сваля палчето,дърпайки го нагоре,но без успех.Имах чувството,че ако упражня по голямо усилие,ще го счупя....Има ли някакъв пиниз тук,щото не вярвам всичко да е толкова НЕ userfrendly

Долу на делкото има болт.Предполагам той се отвърта,завърта се така делкото че да могат да се откачат/закачат двете скоби ???
После има едно малко маркуче минаващо над бубината,което при мен висеше.Аз го наврях в един бял мундщук,който се намира между двата маркуча захранващи радиаторчето на парното.Тук ли му е мястото на това маркуче,или трябва да си виси в пространството ?
За улеснение и по лесно визуално възприятие прилагам снимки: