Благодаря предварително !
Колата ми харчи много :(
- OuT-OF-CoNtRoL
- Автомобил:
- Двигател:
Колата ми харчи много :(
Хора моля ви се помогнете...... значи може да знаете ама аз да кажа , карам голф 2 , 1.6 EZ - карб. 75 коня - 85-та година. Та колата ми харчеше попринцип около 11-12 градско , сега сложих летни гуми с 15-ки джанти и нормално е да се покачи разхода , обаче ония ден сипах 11 литра почти на "червено" вече , и карам си аз и сега съм минал 35 километра и вече стрелката е почти на същото място от където сипах
имам някъде към 20-тина километра сигурно още да направя до началния момент опт сипването
знаете ли къде може д ами е проблема , някакви идеи или поне да ме насочите към качествен диагностик , че тоя дет ходя при него ...... явно не е особено добър
моля да не ме хулите ако не съм написал нещо както трябва ами само хора които искат д апомогнат д ами пишат !
- OuT-OF-CoNtRoL
- Автомобил:
- Двигател:
andro_v написа:Смени бензиностанцията.
Виж на загряла кола като форсираш (леко да не излязат буталата) дали от ауспуха излизат черни пушеци - признак за богата смес.
Ако да - реглаж на карбуратора.
аз сипвам в Шел , ама май верно ще сменя, ама просто такова харчене не е истина , аз по-добре да си купя някоя кола 200 коня и пак да си харча толкова , поне ще се накефа повече
- OuT-OF-CoNtRoL
- Автомобил:
- Двигател:
andro_v написа:Наистина пробвай с друг бензин,понякога партидите бензин са лоши и колата го измуква много бързо.Попадал съм на лоши партиди бензин във всички вериги бензиностанции,така че първия преразход не е директен сигнал за технически проблем.А за "бензинен"
Мерси много , ще опитам днеска да напълна на Лукойл , сега и без тва имам бая каране та ще се изпразни тоя бензин и ще пробвам !!! Ако не се оправи пак ще пиша , че така не се кара
Мерси за отговора човек ! ако верно в тва е проблема имаш една бира от мене
- OuT-OF-CoNtRoL
- Автомобил:
- Двигател:
Милослав написа:OuT-OF-CoNtRoL написа:
аз сипвам в Шел .......
А бре ти луд ли си бре?!:):)
Прочети темите за това къде зареждат колегите ...
Шел не сипвай колега - ОМВ или Лукойл
И пиши пак като смениш "доставчика" - сигурен съм че няма да имаш такива оплаквания, но ШЕЛ - never again:):):):)
Няма определено приключвам , ще си направя сега едно изцоцване до последно на тая Шелска помия , после сипвам Лукойл-че и ще пиша какво е станало
- OuT-OF-CoNtRoL
- Автомобил:
- Двигател:
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
- OuT-OF-CoNtRoL
- Автомобил:
- Двигател:
Ами колата ми е на 160 хиляди километра реални , когато я купихме беше на 130 , от там 10 хил. сестра ми я кара и сега аз 20 хил . , до сега не е правила никакви проблеми , ама никакви , беше железна ! ама явно и е дошло времето
нищо сега в събота ще я карам на ремонт да я видиме ко и има , м/у другото вчера изцоцах бензина и изкарах 75 км, с 11 литра , което пак е доста
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”