Значи пускам темата понеже много противоречива информация получавам от обявите за посочения модел(било по автокъщите или в обявите от мобилето). По-скоро ме интересува вашето мнение колко си струва да се даде за такава кола, реално. Да поясня, годината не ми е определящ фактор, все ми е тая 94,95,96....и т.н, държа да е TDI, на особени екстри също не държа, всичко може да се добави винаги...Та защо цените варират между 3000 и 9000, голям интервал ми се вижда?
Интересувам се понеже обмислям вариант за евентуална покупка, но искам да се ориентирам дали евтините са "сдали багажа", а скъпите са изкуствено надути, тоест колко горе-долу е нормално да струва читава тройка TDI?
Цена на голф 3 - TDI...?Колко заслужава?
- smurf
- Автомобил:
- Двигател:
е именно де, не искам да правя компромиси и искам най-вече мотора да е ок, другото се прави, именно затова мисля че финансите биха ми стигнали за читави 90 коня, 110 май идват дебеличко(за мен де), но трябва да се поразгледа. интересно ми е че има обяви за 90кончета по 7000-8000лв, което ми се вижда безумно
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
smurf написа:е именно де, не искам да правя компромиси и искам най-вече мотора да е ок, другото се прави,
Гледай тенекийте да са добре - мотор се прави.
Иначе нормалната цена е между 5500-6500 в зависимост от годината и екстрите.
Лично според мен под 5000 или ще е много издухан или е удрян или има някакъв друг проблем.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
dobrinb написа:raiders написа:...леко чукнат... ~6000 се върза
Значи съм горе долу на прав път...
Не си точно на прав път - леко чукнат и сам си го е докарал.Демек на пазара оправен го търси минимум 6500 ,а в горубляне може и 7500.Цената зависи доста от екстрите:климатик,ГТ изпълнение,ел.......,еърбег,лети джанти, по нова година вървяща с различни фарове и ниво на оборудване.Иначе за нещо непретенциозно без клима и на мен ми се върти 5500-6000
P.S.Основното като копуваш кола е да видиш интериора,дали духа от щеката и да я покараш по обстойно.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Rabbit_TDI написа:Не си точно на прав път - леко чукнат и сам си го е докарал.Демек на пазара оправен го търси минимум 6500 ,а в горубляне може и 7500.
Да бе ,той го е докарал за 6000лв чукнат а оправен да го продаде за 6500?? Това да не е "добрия самарянин" че къде ще му е печалбата на човека
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://www.isauto.mobile.bg/
онова червеното голф3
Дата на производство - септември 1995 г.
Тип двигател - Дизелов
Мощност (к.с.) - 90 к.с.
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Хечбек
Пробег - 146000 км
Цвят - Червен
Особености:
ABS
Аларма
Ел. Огледала
Имобилайзер
Климатик
Лети джанти
Лизинг
Нов внос
Серво управление
Стерео уредба
Центр. заключване
Ето в това съм се огледал - километрите със сигурност не са истински, вкарана е от Холандия.На една моя колежка уж мнооого добър познат на мъжа й я държи тая автокъща или борса или както и да се казва и се чудя какво да прая ...
АААА цената е 6900лв
онова червеното голф3
Дата на производство - септември 1995 г.
Тип двигател - Дизелов
Мощност (к.с.) - 90 к.с.
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Хечбек
Пробег - 146000 км
Цвят - Червен
Особености:
ABS
Аларма
Ел. Огледала
Имобилайзер
Климатик
Лети джанти
Лизинг
Нов внос
Серво управление
Стерео уредба
Центр. заключване
Ето в това съм се огледал - километрите със сигурност не са истински, вкарана е от Холандия.На една моя колежка уж мнооого добър познат на мъжа й я държи тая автокъща или борса или както и да се казва и се чудя какво да прая ...
АААА цената е 6900лв
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”