Проблем с алармата... РЕШЕН!
- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с алармата... РЕШЕН!
Проблема е следния... заключих си колата и до там, след 5 мин пробвах да я отключа ама неможе. Влязхо през багажника ( нямам ключалки ) и отворих, откачих акулуматора... После се оказа че няма бушон към алармата , или поне не е при останалите. Та колата сега виси на един паркинг и се чудя утре кво да я правя:( Дайте съвет щото немога да я запаля....
Последна промяна от Tishku на Съб 31 мар 2007 20:28, променено общо 1 път.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Най-лесния отговор, Тишку, е да смениш батерийката на алармата.
Щом не си го направил, обаче, предполагам, че има някакъв проблем със смяната или не смяташ, че е от нея.
На мойта предпазителчетата също не е в таблото, а някъде над него, по жиците на алармата, скрити навътре.
Ще трябва, изглежда, да поровиш
Би трябвало да имаш 2 предпазителя: 1 към мигачите, вероятно 15А и другия на захранването, вероятно 20А
Щом не си го направил, обаче, предполагам, че има някакъв проблем със смяната или не смяташ, че е от нея.
На мойта предпазителчетата също не е в таблото, а някъде над него, по жиците на алармата, скрити навътре.

Би трябвало да имаш 2 предпазителя: 1 към мигачите, вероятно 15А и другия на захранването, вероятно 20А
- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
radotom написа:Най-лесния отговор, Тишку, е да смениш батерийката на алармата.
Ами нямам избор:) Днес ще се ровя в кабели, най-лошото е,че не разбирам, и ме е страх да не направя нещо. А дали имам имобилайзер, май имам, защото като не съм изключил алармата,и дам на контакт почва да писука и до там..

- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
chefito написа:явно имаш имоби...кажи каква е алармата...вероятно имаш сервизен бутон с който да я дезактивираш и поне ще можеш да си палиш...
Ами чесно казано не знам каква е... така купих колата. А такв бутон снощи в тъмницата не видя, и сега просто искам 1 2 съвета за да знам от къде да почна, и да ходя да я мъча

- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
L&R написа:Ами всичко зависи от това каква ти е алармата.
Намери я прочети всичко по нея като марка и модел и напиши във форума.
Дали работи дистанционното се познава ако го доближиш до комп. колонки или радио, ама не автомобилно и слушаш дали вкарва някакви брумове , ако работи се чуват пакетите.
Сега ще пробвам

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”