като ми превърти километража колко км. съм минал?
голф 2 84г 1.3 мотор
трябва да ходя до колата и да смятам, ама не е в движение от 1-2 месеца и седи като паметник (засега)
и ме мързи просто
като ми превърти километража колко км. съм минал?
- boywalking
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- boywalking
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- boywalking
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- gogul
- Автомобил:
- Двигател: 1989
- Контакти:
Тази кола също е 84 набор,даже и мотора е същия като твоя и е на около 600 000 км.Нямам точни показания понеже два пъти съм сменял таблото но когато я взех показваше около 120 000 ,а беше на 16 год-значи е била поне на 220 000.След това е карана такси-там км са документирани.И ето накрая какво остана след 23години:

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- boywalking
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
доколкото знам мотора не е отварян никога за какъвто и да е ремонт, а ако километража е с 5-те цифри значи трябва да не е на 2млн. км. а на 200 хил.,..... тия дни ще го погледна, и може и да го снимам,............................ иначе и друго да се похваля(според мен си е за похвала) та въпросният голф: 84г. 1.3 мотор,..... с 4 скорости е,... а преди няколко месеца дигна 150км на 4та скорост по магистралата за Пловдив, в колата бяхме 4ма души, за мен лично това си е голямо постижение за тая колица,....... другата кола която карам в момента (ситроен саксо 1.1 инжекция 1997г[който е на 70хил км],... едвам прави 140) а моя голф 150км

Познавам един, който караше такси, форд който навъртя един милион километра. Виждал съм и ауди 80 на 600 000 км. на който му смениха само гумичките.
На времето всичко се е произвеждало качествено. Правили са го вечно. Сега тази концепция е променена. Вече на всичко се залага елемента-смърт. Никой производител няма интерес от вечна стока, защото няма да се купува новата, както няма да се купуват и части.
Склонен съм да вярвам, че това голфче е над милион километра.
На времето всичко се е произвеждало качествено. Правили са го вечно. Сега тази концепция е променена. Вече на всичко се залага елемента-смърт. Никой производител няма интерес от вечна стока, защото няма да се купува новата, както няма да се купуват и части.
Склонен съм да вярвам, че това голфче е над милион километра.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”