климатроник-малко инфо!
- Stambetu
- Автомобил:
- Двигател:
климатроник-малко инфо!
Здравейте,за жтори път пускам тема в този форум като на първият ми въпрос много ми помогнахте!значи имам отскоро Голф 4 Бензин с КЛИМАТРОНИК на него пише CLIMAtronik! интересува ме дали като работи климатроника ми се товари двигателя и съответно дига ли разхода,става въпрос като работи зимно време или сега това време и е настроен на примерно 22 градуса.аз си мисля че сега би трябвало да работи като обикновенно парно без да товари двигателя ама това е мое мнение и мове да е грешно.общо взето кога започва да се товари двигателя съответно да ми дига разхода още като го вклуча ли или.....? Благодаря за отгоВорите ПРедварително
!

- blagoykata
- Автомобил: Пасат
- Двигател: АФТ 1996
- Hunterman
- Автомобил:
- Двигател:
Клима
Ако,се включи компресора е нормално да стане лека вибрация на празен ход,но ако се подаде малко газ го няма нали.Просто компресора товари мотора допълнително когато се включи,със електронен оборотомер даже може да се види падане,до о.50 оборота това е нормално 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Am da vi pitam imam golf4 1.4 16v s klimatronik i ne duha studeno, toest duha , no ne studeno.... Poneje naskoro go kupih ne mu e smenqn freona....moje li tova da e pri4inata?!?!! Blagodarq vi predvaritelno....
A i o6te ne6to svetna mi edna lampa na tabloto sedalka s 4ove4e i kolan i airbag, sfeti postoqnno ot kakvo li e ?!?! I ako nqkoi moje da mi kaje kade v Sofiq moga da napravq kompjutarna diagnostika sabota i nedelq?!?!
A i o6te ne6to svetna mi edna lampa na tabloto sedalka s 4ove4e i kolan i airbag, sfeti postoqnno ot kakvo li e ?!?! I ako nqkoi moje da mi kaje kade v Sofiq moga da napravq kompjutarna diagnostika sabota i nedelq?!?!

sopolski написа:Am da vi pitam imam golf4 1.4 16v s klimatronik i ne duha studeno, toest duha , no ne studeno.... Poneje naskoro go kupih ne mu e smenqn freona....moje li tova da e pri4inata?!?!! Blagodarq vi predvaritelno....
A i o6te ne6to svetna mi edna lampa na tabloto sedalka s 4ove4e i kolan i airbag, sfeti postoqnno ot kakvo li e ?!?! I ako nqkoi moje da mi kaje kade v Sofiq moga da napravq kompjutarna diagnostika sabota i nedelq?!?!![]()
![]()
![]()
Добре дошъл колега, тук се пише само на кирилица. Прочети правилника!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”