Проблем с вратата Решено!!!

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
jbussines
Автомобил:
Двигател:

Проблем с вратата Решено!!!

Мнениеот jbussines » Пет 14 мар 2008 11:36

Тъйкато никой не видя темата за не отварящата се врата където бях писал и аз реших да пусна една с конкретния проблем.

Golf 2 с 4 врати не се отваря предна дясна (пасажерска).

Вратата не се отваря от вътре и от вън всичко мърда на празен ход ,централното уш я отключва и заключва ,но не се отваря а е в затворено положение.

Та въпросът е как да я отворя без да режа и чупя нещо.С нещо тънко и метално би ли било възможно да я отворя :roll: .

Мерси предварително.

Значи накратко решението беше в това ,че махнах клемите на акумулатора и пробвах дали ще хване ключът първият път нестана ,но на вторият опит захапа и вратата се отвори по някакъв незнаен начин.Един колега беше писал ,че е пробвал такова нещо и при него станало та и аз по него :lol:

Последна промяна от jbussines на Пет 14 мар 2008 17:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Пет 14 мар 2008 12:15

Опитай се да свалиш кората и да бръкнеш да натиснеш палчето. Има болтове в дръжките! :wink:

Потребителски аватар
jbussines
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jbussines » Пет 14 мар 2008 14:51

Tinko написа:Опитай се да свалиш кората и да бръкнеш да натиснеш палчето. Има болтове в дръжките! :wink:

Болтовете ок ама този който е на вратат от страни дърпах струвах е колкото да си пъхна ръката там нестана.

Малко акъл да дадете ще е супер.

Потребителски аватар
MaRtiNsKi
Автомобил: GOLF V
Двигател: TDI

Мнениеот MaRtiNsKi » Пет 14 мар 2008 16:15

аз също имах проблем със същата врата :evil: беше ми се счупило палчето на дръжката :lol: , а решението беше следното : там дето е ключалката натиснах го силно и се отчупи дръжката от вътрешния болт и след това хванах дръжката по средата и я счупих и остана парчето да се държи на болтчето ( за да не изкривя ламарината ) и след това си бръкнах с пръст и отворих врата :) А вътре не можах да махна кората , щото не може да се отвъртят болтчетата ;)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”