Диша от някъде
- poinovito
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Диша от някъде
Колеги пореден въпрос от новобранец голфаджия. Като подам газ се чува едно своеобразно дишане.Двигателя си взима въздух отнякъде, но немога да разбера от къде.Чува се около кутията на филтъра, не не съм сигурен.Някой имал ли е същия проблем, ще съм ви благодарен за съвета и помощта 

- patzo_sl
- Автомобил:
- Двигател:
мое мнение
ако го прави като е студена може да липсва трабата която вкарва ваздух от кам калника вав кутията на вазду6ния филтар
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: мое мнение
patzo_sl написа:ако го прави като е студена може да липсва трабата която вкарва ваздух от кам калника вав кутията на вазду6ния филтар
Няма такова нещо .
Има къса тръбичка към 20 м от тройника с топлия въздух. Края на тръбата е на около 15-20 см от десният фар.Този модел е с кръгъл филтър .
Има възможност да смуче от недобре поставена кутия на възд. филтър към алуминиевият дифузор. Има един борд на фланеца на кутията -точно където се нанизва на дифузора. Той би трябвало да уплътнява.
Забелязъл съм , че при мен има хлабина.
- poinovito
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А имате ли повече информация за Luxoil с добавка молибден. Каква е ползата от тази добавка и бива ли го маслото
П.С. Вчера се позаслушах около двигателя, и ми се струва че иде отвсмукателните колектори, нали са пластмасови, може да има пукнатина, някъде, колко вредно е това за двигателя, че 20К км е минала така. Вече взех сериозно да се притеснявам за колата

П.С. Вчера се позаслушах около двигателя, и ми се струва че иде отвсмукателните колектори, нали са пластмасови, може да има пукнатина, някъде, колко вредно е това за двигателя, че 20К км е минала така. Вече взех сериозно да се притеснявам за колата

- vakme
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да, кофти ще е ако имаш цепка в колекторите. Стискам палци да не е това, което предположих. Има някакви лепящи пасти и лепила за това нещо, метални лепила или не знам и аз какво, но не върши работа, да знаеш.
Може да се разминеш само със скъсана гарнитура на колектора, което е най-евтиния вариант.
Успех и сподели какво е станало.
Може да се разминеш само със скъсана гарнитура на колектора, което е най-евтиния вариант.
Успех и сподели какво е станало.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”