Не пали от време на време-Голф3 1.6mi 95година

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
bohema72
Автомобил:
Двигател:

Не пали от време на време-Голф3 1.6mi 95година

Мнениеот bohema72 » Нед 08 апр 2007 11:03

Привет на знаещите!!!Проблема се състои в това,че пали когато си иска.Значи например сутрин паля нормално,спирам някъде си за 10 мин,качвам се и не ще.Прави ми го по 2 начина- при първия запалва и веднага гасне,ок,това може да е от имобилайзера.Но при вторият начин само върти без да пали,а оборотомера полудява.И така може да мине и 1 час.В началото се оправяше като махна клемата на акумулатора/мисля си че се натрупват грешки в компа/Но сега явно захитря :lol: и не минава номера.Някакви мнения по въпроса може ли да ми дадете,много ще съм благодарен,че ми писна вече,недай боже ми се наложи нещо спешно и загивам!!!Смятам да ходя вече на сервиза на VW в Бургас,че ми писна,но не съм сигурен че ще има ефект.За информация голфа е 1.6mi 55kw AEA

Потребителски аватар
reinhard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот reinhard » Нед 08 апр 2007 11:23

Аз мисля че ще има ефект от посещението.Възможно е няколко неща да са-прекъсвач разпределителя или някой негов компонент.Може да е нещо с алармата,имобилайзера.Случва се да е свързана към компа и да го кара да "полудява" Вероятно там най-точно ще открият проблема иначе сам трябва да проследиш електрическата с-ма щото вярвам проблма е токов

Потребителски аватар
bohema72
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bohema72 » Нед 08 апр 2007 13:52

Някакви други мнения по въпроса може ли?

Потребителски аватар
DEKSTAR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DEKSTAR » Нед 08 апр 2007 22:12

Колега може да провериш няколко компонента-комутатор,клеморед и датчик на Хол.Погледни и тази тема.Дано да намериш решение на проблема. :wink:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”