Golf MK3 ABD 92" вода в купето
-
- Автомобил: Volkswagen
- Двигател: ABD
Golf MK3 ABD 92" вода в купето
Скоро когато отивах на работа,и беше дъждовно време,спирам пред работа отварям задната врата зад шофьорското място и какво да видя в краката пълно с вода,помислих си че е от гумената капачка от която се отводнява,махнах я водата изтече,оставих мокета да изсъхне и всичко ок,ОБАЧЕ снощи пак беше много дъждовно и на същото място пак имаше локвичка,и проблема е там че колата не е мърдана от мястото,което ме кара да изключа варианта,че се е наводнила от капачката на пода,уплатненията на вратата са здрави,и се наводнява само зад шоф.място,ако може някой да помогне с нещо благодаря 

-
- Автомобил: Opel Astra G
- Двигател: DTI
- Контакти:
Re: golf 3 ABD 92" вода в купето
Нещата,за които се сещам са две!Единият вариант е от люка ако имаш такъв!А другия е да провериш дали кората на задната ти врата е добре прилепнала,а и вътре има едни найлони,които са залепени за вратата и ако се отлепят тече под кората и директно вътре!Едно от двете е!
-
Люк нямам. За второто ще видя,но ме съмнява понеже от около 8 месеца имам голфа и снегове и дъждове са го валели,но проблема се появи преди около 2 седмици
-
- Контакти:
Да ти кажа при мен имаше подобен проблем на същото място като при теб,само че при мен имаше съвсем малко вода до самия праг зад щофьора!и видях,че кората не беше прилепнала добре,оправих щипките и вече е добре и няма теч за сега!Но дали е било от това не знам!Виж и уплътнението на вратата и това на самата врата на прозореца!Другото,за което се сещам да нямаш изгнило по тавана,ако е комби има едни пластмасови лаисни под тях може да има дупка!Виж и пиши после!
-
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: 1.6 ABU
колега,отпуши си каналите над гумите,намират се в двата края на предното стъкло,под кората...най-вероятно имаш боклуци е не може да се оттече водата и ти влиза в купето
-
- Контакти:
Да но колегата казва,че му влиза зад шофьора,а не знам дали тези канали оказват влияние за отзад!Ако са запушени ще влиза отпред!
-
Re: Golf MK3 ABD 92" вода в купето
Уплътненията на вратата и на прозореца са здрави,голфа не е комби,и също така няма и изгнило по тавана или самата конструкция около вратата..,,..от къде може да идва тая вода мама му и мечка
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”