Колеги, помагайте че полудявам вече с този Голф 4 и ще му е*а мамата. 4 врати и след дъждовете последните дни имам доста вода отзад и отпред в ляво и в дясно (колата не беше карана) ... Проверил съм:
1. Тапите на пода и са наред;
2. Каналите за оттичане са наред;
3. Още преди време сложих силикон на изхода на жилото за предния капак;
4. Каналите за оттичане под вратата също не са запушени;
5. Проверил съм филтъра за купето - сух е и не е мокро вътре.
И въпреки всичко, като налея вода отпред на стъклото и започва вътре някъде зад жабката да сълзи леко полеко и не мога да разбера от къде е (сигурно и от шофьорското място сълзи, но до там не съм стигнал, първо карам дясната страна) ... От къде може да е ? Изчетох какво ли не из този форум и пак ...
Golf 4 - Вода в купето и отпред и отзад
- agumba
- Автомобил: Honda Civic 7ма генерация
- Двигател: 1600 VTEC 110 hp
Re: Вода в купето на Голф 4
Не можеш ли да проследиш водата, докато я наливаш? На мен ми просълзяваше задното стъкло, като я миех с маркуча, тоест, при по-интензивно мокрене. Взех, и силиконирах стъклото по рамката, запълвайки фугата на уплътнението, доста добре се получи, и нямам никакъв проблем. За всеки случай, направих така и с горната фуга на предното стъкло, беше ми останал силикон.
- Dagestan
- Автомобил: Toledo 1M2 и един Фокус
- Двигател: AGN 2000
Re: Golf MK4 Вода в купето
Пробвай да оливаш с една кофа вода по страничните стъкла и гледай дали водата излиза между вратата и пластмасовата кора. Ако е от там, значи уплътнението между вратата и вътрешната кора, която държи стъклото се е скъсало/изгнило.
Аз пробвах да го сменя, но след 1 месец протече пак и сега ще мина около цялата метална кора със силикон, пък нека тече.
П.П. За уплътнението по червената линия става въпрос.
Аз пробвах да го сменя, но след 1 месец протече пак и сега ще мина около цялата метална кора със силикон, пък нека тече.
П.П. За уплътнението по червената линия става въпрос.
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Re: Golf MK4 Вода в купето
Отлепено предно стъкло?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”