Адски дрънчи Г2
- B_O_S_S_S
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Адски дрънчи Г2
значи става въпрос за багажника като преминавам през някакви неравности (каквито са доста често срещани) и се чува някво супер злобно дрънчене от багажника все едно затварям 3-тата врата същия звук само че ... удължено и не чак толкова силно , казаха ми че понякога дрънчи тази кора която крие моторчето на задната чистачка, добре купих нови копчета стегнати и ги сложих, никакъв резултат. Някой някакви идей да даде?
- blue_shadow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Уфф, и аз имам подобен проблем и какво направих до сега - отворих пластмасата на вратата и затегнах всички болтове и гайки на механизма на чистачката и ключалката, самата кора облепих с дунапрен и уплътнител за прозорци. Намотах изолирбан на палеца, за който се захваща ключалката, врътнах малко напред гумените тампончета на вратата. Сложих парче дунапрен под резевната гума, уплътних и крика с дунапрен и отгоре една гайка яко стегнах. В кухините, които са отстрани до стоповете наблъсках дунапрен яко... а бе изолирах доста паразитни шумове, но м**а му стара пак нещо бие на кухо и си мисля че е от резервоара шума....
(проверил съм и окачването отзад - в ред си е)
Така, че колега B_O_S_S_S имаш много неща да уплътняваш преди да решиш проблема. Пожелавам ти да постигнеш по-голям успех от мен.
П.С. Майче най-доброто решение е музиката на МАХ

Така, че колега B_O_S_S_S имаш много неща да уплътняваш преди да решиш проблема. Пожелавам ти да постигнеш по-голям успех от мен.
П.С. Майче най-доброто решение е музиката на МАХ

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”