Механика ел. стъкло Голф 3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
IVD
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Механика ел. стъкло Голф 3

Мнениеот IVD » Съб 12 мар 2005 16:35

Здравейте,
преди няколко месеца си купих голф 3 '93 /3 врати/, в що годе прилично състояние, и скъсано жило на дясното ел. стъкло. Обиколих магазините за части в Пловдив и намерих такава механика на цена около 80лв. Постави я един приятел монтьор, след 2 сваляния и вдигания на стъклото блокира / мисля че замота жилото на пластмасовата макара/. Направих рекламация в магазина, където хората бяха така учтиви да ме изпратят с друга такава механика в тяхен оторизиран сервиз за да я поставят. Ефекта беше не две а около десет сваляния и вдигания на стъклото и отново блокира по същия начин /върнаха ми парите и отказаха да се занимават с моята кола повече/! Тъй като не ми се дават 224лв в HAAS за подобна механика искам да попитам дали някои се е сблъсквал с подобен проблем и как го е решил?

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Съб 12 мар 2005 17:01

виж тук :http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=432&highlight=%F1%F2%FA%EA%EB%E0
доста от притежателите на МК3 се сблъскват с този проблем .все пак е поправимо. :wink:

Потребителски аватар
IVD
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот IVD » Съб 12 мар 2005 17:19

GOLFER мерси за линка и аз си мислих да сменя само жилото, но ролката беше напално износена от разплетеното жило! :(

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”