Golf MK4 ABS Вибрации стържене
- ext2
- Автомобил: Vw Golf 4
- Двигател: AHF 2000
Golf MK4 ABS Вибрации стържене
Здравейте колеги, проблема започна вчера при обилен валеж и цяла сутрин обикаляне по града на десен завой с около 30-40км/ч натиснах много леко спирачката и нещо причука казвам си камъче... След няма и 10метра светна АБС индикацията покарах малко и изгасна след някое друго палене пак светна, казвам си щом така прави датчик? Обаче пак загасна и по наклон на 3 скорост без газ и без да натискам спирачкаата колата взе да спира на тласъци... Когато натиснах спирачката взе да стърже и да има вибрации в педала на спирачките закарах я на диагностика след 2ч ми се обади майстора готова е натрупала грешки?! Взимам я покарах малко и пак старата песен на нов глас само дето и волана има вибрации на десен завой без да натискам спирачкаата и не светва АБС индикацията??? Какво може да се е случило до преди това никакви проблеми съм нямал!
- toni82
- Автомобил: golf4 1.6 16v
- Двигател: azd
Re: Golf MK4 ABS Вибрации стържене
Според мен можеш и сам да си помогнеш,огледай дисковете,накладките и датчициите и ще намериш проблема и си за механик а не за диагностика.
- ext2
- Автомобил: Vw Golf 4
- Двигател: AHF 2000
Re: Golf MK4 ABS Вибрации стържене
Започнах от спирачна течност имам, бушоните над акумолатора работят, накладки имам, дисковете по моя преценка имат още 40-50% живот, но не знам как да проверя самите датчици? Днес отново ми светна абс индикацията! Благодаря
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”