светна ми АБС-а /решено е проблемчето/
светна ми АБС-а /решено е проблемчето/
значи имах газова уредба и когато я махнах /сам/ остана 1 кабел на който имаше предпазител 10А който беше за газовата и веднага след това ми свети АБС-а . Ваското го проверяваше с ваг-кома и нямало връзка с абс-а. някой наясно ли е с тея газови/ монтирана беше при павката и лъчо/ в началото си мислех че е от свалянето на пц-то за астрагт. но май е от газовата/ и 2-те сваляния станаха в 1 ден и газовата и пц-то/
Последна промяна от angell на Чет 14 дек 2006 15:40, променено общо 1 път.
- astragt
- Автомобил: b8 alltrack
- Двигател:
Re: светна ми АБС-а
angell написа:значи имах газова уредба и когато я махнах /сам/ остана 1 кабел на който имаше предпазител 10А който беше за газовата и веднага след това ми свети АБС-а . Ваското го проверяваше с ваг-кома и нямало връзка с абс-а. някой наясно ли е с тея газови/ монтирана беше при павката и лъчо/ в началото си мислех че е от свалянето на пц-то за астрагт. но май е от газовата/ и 2-те сваляния станаха в 1 ден и газовата и пц-то/
Вчера след като го чистихме при Ваското, пак ли светна?
А защо да има връзка с газовата, не би тябвало, ако искаш звънни на Павката да го питаш.
Колеги, помагайте - човека заслужава!!!
kaloyan22 написа:По вероятно е при демонтажа на АГУ да сте разкачили неволно някое куплунгче за АБС.Аз ходих на стенд да ми открият разкачен куплунг![]()
имаме победител познал проблемчето. куплунга влизащ в абс-а го загледах че му липсва контричката / фанала е краченца/ и с повичко напън даде на контакт и си бачка. тъпо ама се очакваше.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”