Виж я някоя морга Шаран.Алхамбра/Галакси с 5 седалки. На задната дясна кора има черна тапа на отвопра за 7 ми колаа. За лявата не съм сигурен / не съм виждал
Не знам, дали не се бъркам но в youtuba-та имаше видео как се премахва задната чистачка на Голф 4 и след премахването от самата чистачка се взима някаква тапа, и се лепи на мястото на дупката.
В ebay съм виждал такива тапички специално за тази цел. При мен на 4ката ми и на предишната ми кола ползвах едни които се завиват за да държат задните кори към купето- виждат се когато паднат задните облегалки. Ползвах от сеат ибиза 6к 2вр. Мисля че и на голф 3 са същите. На 4ката са по тумбести. С малко силикон, болтче и шайба всичко заспива.
Сега след като минах през Богопомазаното място(wc-то) и си миех ръцете видях, че на мивката има точно тапа която дори аз монтирах преди месец, доста по големичка е от колкото е нужно, но няма начин да няма и по малки, утре ще мина през магазина от който я купувах да видя какво ще ми предложат. Ако ли не, дадохте достатъчно добри идеи, :) Благодаря. Поздрави.