Golf MK2 91г. въпрос за пукнато предно стъкло

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
golf_td
Автомобил:
Двигател:

Golf MK2 91г. въпрос за пукнато предно стъкло

Мнениеот golf_td » Нед 08 фев 2015 17:19

Здравейте , челното стъкло на колата ми е пукнато незнайно как (голф мк 2, 91-ва година). Има лека точка и пукнатина към нея около половин , един см. Дали се касае за стреляне с въздушна пушка или е някой отскочил камък - нямам представа.. Пукнатината е в долния край, близо до чистачките. Не си спомням да е изхвърчал камък, не съм карал зад камиони скоро ,а тук се говори че е имало такава "мода" разни строителни работници да стрелят по отстрещни сгради с въздушни пушки ( имаше няколко такива случаи , включително и при моето жилище) , но явно стрелят не само по сгради , а и по автомобили... :newsm66 . Стъклото е купено чисто ново 2008-ма и.. сега не знам - възможно ли е да се спре тази пукнатина да продължи да се пука, бях чувал че има такива автостъкларски услуги , но не знам дали наистина има ефект от такава процедура , някой ако е пробвал да каже. Другия вариант е да карам така докато стане по-голяма пукнатината и след това ново стъкло или втора ръка , но не знам дали няма да се заядат при проверка за този проблем и да ме спрат от движение ? :no

Потребителски аватар
Водния дух1
Автомобил: Golf 3 variant
Двигател: 1Z

Re: голф 2 91-ва година въпрос за пукнато предно стъкло

Мнениеот Водния дух1 » Нед 08 фев 2015 20:26

Да колега,има файда от тези стъкл. услуги,ама тр. да отидеш по скоро,докато не се е напълнило с мизерии.Доста добре става и цената не е голяма,но тр да се поинтересуваш от тлф. ,че не го знам.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”