Golf MK4 Огледалото за обратно виждане вибрира

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
nikolay_ss
Автомобил: Touareg 7P6
Двигател:

Golf MK4 Огледалото за обратно виждане вибрира

Мнениеот nikolay_ss » Пет 27 фев 2015 10:53

Здравейте,

Разгледах форума, видях че има такива теми, но не намерих отговор точно на моят въпрос.

Преди 3 седмици ми смениха предното стъкло в кобра и от тогава непрекъснато когато подавам газ огледалото ми за обратно виждане трепери. Ходих при тях и ми казаха, че ми се било разхлабило огледалото, нямало как да трепери заради прозореца. В интерес на истината им повярвах, защото предното стъкло не ми размазва образите изобщо - вижда си се перфектно. Поръчах си ново огледалце и сега с него пак същата история. Нямам намерение да ходя да се разправям с тях отново.

Искам да попитам възможно ли е заради това което се залепя за предният прозорец да се получават тези вибрации, да не е залепено нещо както трябва и ако да, как мога да го отлепя, така че да не нараня прозореца? Прочетох, че в официалните представители на VW продавали тази лепенка за залепване за 1,50лв и мисля да пробвам по този начин, а ако не се оправи ще се ходи пак до кобра предполагам.

Благодаря на всички отзовали се. :love.vwclub
Прикачени файлове
20150225_175356.jpg

Потребителски аватар
danielstoqnov
Автомобил: Golf 4
Двигател: AHF 110 +

Re: VW Golf MK4 ALH 00 Огледалото за обратно виждане вибрира

Мнениеот danielstoqnov » Пет 27 фев 2015 11:28

Най-вероятно лепката не е залепна правилно или не съответства на размера на ябълката на огледалото,пробвай да намериш оригинална за огледалото си.

Потребителски аватар
nikolay_ss
Автомобил: Touareg 7P6
Двигател:

Re: VW Golf MK4 ALH 00 Огледалото за обратно виждане вибрира

Мнениеот nikolay_ss » Пет 27 фев 2015 11:39

Затяга се доста стабилно като вкарам огледалото и като се опитам да го поразмърдам не усещам никакви трептения(мърдания). Имам оригинална с новото огледало, но как да отлепя тази, така че да не нацепя прозореца или нещо подобно, че все още ми е новичък :biggrin. Предполагам, че просто тези от кобра не са го залепили както трябва, защото пак казвам преди смяната на прозореца нямах абсолютно никакви проблеми с това огледало, след това се появиха.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”