Е ли е възможно ... жичкаджииски въпрос

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
CCCP_FAN
Автомобил:
Двигател:

Е ли е възможно ... жичкаджииски въпрос

Мнениеот CCCP_FAN » Сря 18 апр 2007 23:06

1. Можели от врата с ел прозорец със система комфорт да се направи врата с обикновенна ел инсталаци и много ли е сложно за Г3 говориме???

2.А ако махна ел мотора на ел антена за радеото антената ще продължи да си лови???

Потребителски аватар
tankishev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tankishev » Чет 19 апр 2007 9:33

връзката към комфорт модула ти е в купето а не на вратата ... така че инсталацията във вратата е една и съща на кола с комфорт и без комфорт .... (най много без комфорта да му липсва едно кабелче ама ме съмнява)

Потребителски аватар
pas1.8mi
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1.8T AEB 1999

Мнениеот pas1.8mi » Чет 19 апр 2007 9:38

tankishev написа:връзката към комфорт модула ти е в купето а не на вратата ... така че инсталацията във вратата е една и съща на кола с комфорт и без комфорт .... (най много без комфорта да му липсва едно кабелче ама ме съмнява)

Допълвам само за вторият въпрос-Да ще работи антената(ако е при вдигнато положение!) :wink:

Потребителски аватар
rusiq_24
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusiq_24 » Чет 19 апр 2007 10:28

Дали е ел или не антената си е антена но естествено ще хваща по добре при вдигнато положение.А за комфорта и аз съм на същото мнение като колегите и ако искаш да отстраниш тази екстра най лесния начин без да сваляш нищо е точно между вратата и купето хващаш снопа с кабели намираш този който е за комфорта и го режеш след което изолираш.Намирането става с помоща на пробна лампа и кърфичка :wink:

Потребителски аватар
Veso101
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Veso101 » Чет 19 апр 2007 10:38

Комфорта се изключва с някаква последователност от даване на контакт и натискане на бутоните на стъклото доколкото си спомням, един вид програмиране и то за всеки прозорец поотделно, управлението е на платката на мотора.

Потребителски аватар
tankishev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tankishev » Чет 19 апр 2007 10:45

rusiq_24 написа:Намирането става с помоща на пробна лампа и кърфичка :wink:

или просто гледаш за черно/зелен кабел ... можеш да го проследиш от пин 20 на шофиорската врата ... отива и към шибидаха ако имаш такъв ;) ... ваското да ме коригира ако бъркам

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”