Електрически стъкла и шибедах - проблеми Golf3
-
- Автомобил:
- Двигател:
Електрически стъкла и шибедах - проблеми Golf3
Здравейте колеги , имам проблем с 2 ел. стъкла - предно дясно ( чува се как моторчето траква като натисна бутона но не се сваля стъклото не помръдва ) и задно ляво стъкло - при ноего проблема е че се сваля надолу но после като тръгна да го вдигам се вдига до едно положение и за да го вдигна нагоре трябва да го сваля пак малко и пак нагоре демек на тласъци с копчето . С шибедаха проблема е че тече и мисля че моторчето му не работи ... това че тече може да е и от това че не е затворен добре но не съм сигурен - ако някой може да помогне благодарности ( или да ми каже за софия къде мога да отида да погледнат тези неща и ако знае цени колко евентуално може да излязат тези работи )
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Електрически стъкла и шибедах - проблеми Golf3
Колеги поне дайте координати на някой който може да ги оправи тези неща 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Електрически стъкла и шибедах - проблеми Golf3
Колега,и аз имах същия проблем с шибедаха..при мен уплатнението се беше разлепило от стъклото(моя е стъклен,но има и пластмасови). Може да опиташ там като свалиш капачката,където ти е копечето за действие,та там трябва да има манивелка,опитай с нея да го регулираш и да го затвориш.Ако нямаш такава манивелка то можеш да вземеш и шестограм и с него също ще стане. На моя се беше счупил и левия водач и неможеше да се затвори, та докато беше отворен с някакъв черен силикон специален,където лепят стъклата го залепих и после с манивелката го свалих и засега нямам проблеми...вярно,че си е малко повечко играчка,но пък резултата е задоволителен - то не може изцяло да спре,но поне сега леко съвсем сълзи,при това нали има и водачи за отвеждане на водата навън,така че мисля,че ще се справиш,а за стъклата-моите са механични и не знам какво да ти кажа, но определено ако намериш някой майстор за шибедаха,то той може да ти каже и за ел.стъклата и обратното. Успех,колега!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”