след обилно количество изчетени теми в търсене на подобен на моя "проблем" реших да пусна собствена такава за да ангажирам вниманието на някой патил или знаещ за подобен случай , като евентуално и да сподели от какво би могло да е(разбирайте не търся онлайн да ми се отремонтира колата

Въпросното ромолене се проявява при потегляне на първа скорост и се чува също така и в ниските обороти при движение на 2 и 3 скорст,като си набере колата скорост и си влезе в обороти не се чува нищо подобно(звука го определям като "ромолене",или нещо подобно на това да караш на висока предавка с малка скорост).
Изчетох толкова много теми и то не само от нашия форум ,че ме заболя главата вече,но си мисля че нетрябва да го подценявам това като евентуален проблем тъй като в голяма част от темите се споменаваше за маховици,съединители и въобще все сериозни неща.От друга страна колата върви на "пушка" и няма типичните симптоми за тръгнал маховик(колебания на оборотите,притрисания на празен ход и т.н).
Тъй като този звук се увеличи осезаемо скоро след като си чистих геометрията на турбото,бих го свързал с тази тема от форума на ситроен тук.
Дайте моля по един жокер,че вече при двама "майстори" ходих които така неглижираха нещата(най вероятно не им беше до моите неща),че се почуствах тъпо все едно си въобразавам

Дори съпругата ми намира разлика и се вслушва в ромоленето.За човек който само кара и няма никаква техническа ориентация мисля е показателно отвсякъде,че нещо не е наред