Здравейте колеги, надявам се да ми помогнете - Когато ускорявам километража си отчита правилно(покачва се), но след като изключа от скорост, или превключвам - стрелката пада до 0 после се покачва бавно до определено ниво и изведнъж се връща там от където е паднала.(понякога съвсем леко играе, когато Не съм изключил от скорост и съм пуснал педала на газта) Казаха ми, че може да е от таблото. Речено сторено(само това и чаках, защото бях без борд компютър) смених си таблото което беше без борд с такова с борд компютър (остава само да си намеря лостчето за чистачки с бутоните за борда). Обаче не спират да ми светят 2 лампи- тази за Airbag и тази за нивото на Течността на чистачките. До колкото прочетох в няколко теми, такива лампи които светят след смяна на табло трябва да се спрат принудително.
Ето какви са проблемите:
1. От какво друго може да е проблема с падането до 0 и връщането на стрелката на скороста.
2. Къде в Бургас извършват услуги за спиране на лампи по таблото(някой които разбира от табла) и колко горе-долу ще ми струва това ?

ПС: Извинете ме ако някои от изказите или въпросите ми са глупави. От скоро съм в сферата на автомобилите и по специално - VW