Golf MK4 - тампони на преден мост (магаре)
- toppito
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил: MK 4
- Двигател: 1.8T AGU 1998
Golf MK4 - тампони на преден мост (магаре)
Здравейте колеги,след усилено търсене,но без резултат искам да попитам някой сменял ли е тези тампони?Повечето теми са за тампони на носачите и никаде не се казва за тези,който захващат моста(магарето) към купето.Бях чел преди време в някаква тема,че точно тези тампони не се били сменявали.Вие,как мислите?В нета никаде и не видях да ги предлагат освен тук. http://www.dbk-dimitrov.com/dbk-dimitrov-тампон-преден-мост-audi-a3-seat-toledo-skoda-octavia-volkswagen-bora-golf-new-beetle-kb-1709
- aradovanov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 4-тампони на преден мост (магаре)
Сменят се и още как
Хората на запад/изток слагат или такива от Р32/ТТ (8N0199282C/8N0199282D) или плътни метални.
Оригиналните на Г4 са едно цяло и без да се свали магарето и преса си е приключение да се сменят.
На р32/тт са от две части и са доста по-твърди.

Ако ти се чете повече:
https://www.google.bg/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=vw%20mk4%20subframe%20bushings

Хората на запад/изток слагат или такива от Р32/ТТ (8N0199282C/8N0199282D) или плътни метални.
Оригиналните на Г4 са едно цяло и без да се свали магарето и преса си е приключение да се сменят.
На р32/тт са от две части и са доста по-твърди.

Ако ти се чете повече:
https://www.google.bg/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=vw%20mk4%20subframe%20bushings
- toppito
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил: MK 4
- Двигател: 1.8T AGU 1998
И аз се замислях за такива от 32-ка или ТТ,обаче метални...
,как биха подействали на окачването.От изчетеното в вортекса и тди клуба има много различни мнения-един обяснява че ставало за евридейка,друг разправя че ще изпадат пломби.
Все пак заводско излизат с гумени,който според мен по някакъв начин не предават вибрациите на купето...ха па знам ли 

- aradovanov
- Автомобил:
- Двигател:
Не предават вибрациите от кое?
Единствената връзка на магарето с мотора е през гумен тампон.
Според мен само положителни неща могат да се случат при слагането на метални втулки, още повече на бензинова кола.
В предната част магарето как е закрепено
Аз сложих цяло магаре от ТТ с неговите си тампони, носачи и шенкели. Разликата в управлението е голяма, но понеже е комплект не знам каква част идва от тампоните на магарето.
следващото което съм замислил е да сменя тампоните на рейката с изцяло метални.

Единствената връзка на магарето с мотора е през гумен тампон.
Според мен само положителни неща могат да се случат при слагането на метални втулки, още повече на бензинова кола.
В предната част магарето как е закрепено

Аз сложих цяло магаре от ТТ с неговите си тампони, носачи и шенкели. Разликата в управлението е голяма, но понеже е комплект не знам каква част идва от тампоните на магарето.
следващото което съм замислил е да сменя тампоните на рейката с изцяло метални.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”