Здравейте!
Искам да попитам дали някъде из БГ се предлага такъв вид смяна http://cgi.ebay.com/ebaymotors/VW-VOLKSWAGEN-JETTA-GOLF-DASH-TRIM-KIT-DASHBOARD_W0QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14QQhashZitem2c50a71b56QQitemZ190331689814QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories
Смяна на интериор на голф 4
- hahooto
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Смяна на интериор на голф 4
красиво не6то
Наистина красиво има го и в карбон, което най ми допада. Лошото е че е за климатик, а не за климатроник 

- mircho82
- Автомобил: Golf IV TDI GTI
- Двигател: ARL 2001
Можеш да пробваш с фолио на "3М" става доста добре. Моите елементи са махагонови и са подменяеми и реших да ги направя с това фолио на "3М" което имитира карбон. Инъче да вметна като проверих във магазин на "VW" по номера на една от лайсните по центрелната конзола и се стреснах
239лв само страничната. Така, че тия кадето си ги видял със сигурност са ментета и не се знае дали ще паснат,пък и при някои коли не са сменяеми панелите.
преди
след

преди
след
- Luchouuuu
- Автомобил: Mk4 Variant 4motion
- Двигател:
Много добре колега. Изглежда много стилно . Случайно някакви тънкости при свалянето на панелите? (новак съм)
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Luchouuuu написа:Много добре колега. Изглежда много стилно . Случайно някакви тънкости при свалянето на панелите? (новак съм)
Всеки панел си има тънкост. Изписано е много! Ползвай търсачката!
- mircho82
Ами топката наистина стана много добре и се изпъна идеално, обаче нямаше как да няма някъде снадка. Аз си ги дадох направо всичките панели на това момче което се занимава и предлага такъв вид услуги и продава фолио. Така че той се занимаваше със залепваето, защото си трябва нагряване и мисля, че даже се слага и нещо подлепващо към панелите. Инъче фолиото с нагряване се разтяга доста.Обаче не се е съобразил за снадката на топката и я е направил в ляво ,та се вижда и ще го карам да я снади откъм климатроника че да не се скрие. Значи тези панелчета по конзолата се свалят лесно. Двете страничните се плъзгат надолу и се издърпват, ама според мен винаги ще се счупи някое чопче ,така че после играе силикона
. Поставката за чашите му я дадох цяла и пепелика също. Това е.... 

- cornkiller
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги, ефекта от лепенките за таблото е доста добър.Аз също имам на мойта каляска.Доста добре седят - цвета ми е сив металик и направо галят окото и не се отлепят.Предния собственик ги е слагал преди 2-3 години,аз я карам от една и половина и още не са мръднали.Вярно - имитация е, но прави интериора по друг.Аз чак на другия ден като взех колата видях че са лепенки
.Виждал съм в някои магазини и имитации,но са ми казвали че се отлепят като се нагреят на слънце и не са читави.

- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
mircho82 написа:Значи тези панелчета по конзолата се свалят лесно. Двете страничните се плъзгат надолу и се издърпват, ама според мен винаги ще се счупи някое чопче ,така че после играе силикона.
Въпреки, че и аз съм с климатроник, при мен свалямето на централната конзола е цирк.
Махат се корите от страната на жапката и от страната на волана...честно казано голям панаир е.
- goderzi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Направи си сам...
Ето моите

Ето моите

- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
какво му имаше на махагона ,че си го сменил с карбонови лепенки.Според мен "преди" е сто пъти по-красиво от лепенките
- mircho82
Ами реших да променя малко.По принцип винаги може да се отлепи.И без това този махагон по дръжките се беше напукал като са сваляни,а едни нови такива струват мнооого пари. Инъче моя беше от тъмния,защото има един дето е по светъл и червенее.Него пък не бих го задържал и един ден.
- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
ааа така може.щото снимката малко лъже и просто си прилича на висок клас автомобил.Червенеещият махагон наистина е гаден
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”