GOLF 4 проблем с фар.
GOLF 4 проблем с фар.
Здравейте!Имам Golf 4.Днес се реших да си сваля левия фар, тъй като веднъж я карах за регулация на фаровете (VALEO), но с нулев ефект, тъй като майстора ми каза, че въпросният ляв фар, при въртене на 2те “врътки" не реагира, и видях, че врътките са счупени.Искам да ви попитам някой сблъсквал ли се е с такъв проблем?Могат ли да се закупят нови механизми и да се поставят на стария фар или направо най-лошото - нов фар ?Помагайте, че вечер нищо не се вижда :) Благодаря.
Re: GOLF 4 проблем с фар.
здрасти колега, и аз го патих това. попринип се продават ремонтни комплекти, но смяната им е трудна, трябва да разглобиш целия фар, за мен лично няма смисъл, по добре си вземи втора ръка, има ги за по 50, 60лв с халоген, гледай само ако взимаш втора ръка да ли са
здрави ушетата за захващене, долните и горните, аз така патих с един, беше сниман само от пред, уж "здрав" а се оказа с счупени уши.
успех
здрави ушетата за захващене, долните и горните, аз така патих с един, беше сниман само от пред, уж "здрав" а се оказа с счупени уши.
успех
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Взимаш един от морга.Отваряш го с пистолет за горещ въздух и отверка.Взимаш механизма и си ти.
На Голф 3 няма ремонтен комплект , съмнява ме и на Голф 4 да има.
На тройката си ги бях правил по чертежа , който е от форума.
Има тема за тях.
На Голф 3 няма ремонтен комплект , съмнява ме и на Голф 4 да има.
На тройката си ги бях правил по чертежа , който е от форума.
Има тема за тях.
- vanesto
- Автомобил: Octavia 3 FL
- Двигател: DGTE 2018
За 40лв си взех от OLX работещ и здрав фар Валео с халоген. Заслужава ли си да се отваря и ремонтира?
колега продава се ремонтен комплект, даже го имам някъде в гаража, струваше 12 лв, но не си заслужава труда и времето дето ще се изгуби.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”