Въпроса е, че вчера влезнах в един двор на една база където пътя е леко казано неравен... и направо се шашнах имах чувство, че всяка дупка удри вътре при мене и, че задницата ще се разкърти при което ме навя на мисълта заминали задни тампони на моста които са.
Тази сутрин ги огледах и като погледнах как е полегнала ми се струва, че заден десен е тотално заминал тъй като ми се строи доста полегнало мястото където седи тампона ако мога така да се изразя.
Въпроса е какво друго може да е, ако сменям и амортисьори задължително ли сменям и въпросните макферсон тампни или както там се водят които се захващат към купето на колата?
Ако са въпросните тампони безопасно ли е да карам още малко какви са опасностите и какво може да се случи?
Как се хваща диаметъра на тампона отвътре защото видях, че има 2 варианта или става чак при свалянето на старите?
Каква марка сте ползвали ако сте сменяли доволни ли сте?
И не на последно място по важност операцията възможна ли е за извършване пред нас или е задължително да се ходи на майстор? ( Тук вече ако става даите някой похват) .
Благодарности колеги