Golf MK4 1.6 SR - проблем с хидравликата
-
- Автомобил:
- Двигател:
Golf MK4 1.6 SR - проблем с хидравликата
Здравейте. Колата е VW golf mk4 1.6 SR 2000г. Преди половин година ми се прецака хидравличната помпа и в сервиза я смениха с 18-HP-026 на ITN. Кормилото започна да работи добре и останах с тази помпа, но понеже виеше много и преди месец намерих оригинална помпа за моята кола и сложих нея. Виеше по-малко и реших да си остане оригиналната. Преди 2 дни ми изтече хидравличната рейка и сега всичко е разглобено. Какво мислите, в рейката ли е било през цялото време проблема, Или сме я прецакали като сме сменяли помпата..? Сега се чудя да рециклирам или да купя нова рейка, видях, че ги има някакви по 400 лв? Пък в продавалника се въртят някакви по 150 лв, но знае ли човек... какво мислите?
- persiii11
- Автомобил: Vw Golf 4
- Двигател: AKL 1999
Re: VW golf mk4 - проблем с хидравликата
при мене пък като ми изтечи рейката прецаках помпата ! сменяй или рициклирай рейката и газ...
аз понеже нямах време и един от разград продава много части за голф 4 и от там.си купих 2ра рака Рейка за 250 лв ли беше или 200 не си спомням.. бензин дизел.мисля че бяха еднакви без 2.8 VR6 и R32 ката..
и намерих оригинална помпа за 80 лв и всичко се оправи ! сложи хубаво масло да не прецакаш пак рейката !
аз понеже нямах време и един от разград продава много части за голф 4 и от там.си купих 2ра рака Рейка за 250 лв ли беше или 200 не си спомням.. бензин дизел.мисля че бяха еднакви без 2.8 VR6 и R32 ката..
и намерих оригинална помпа за 80 лв и всичко се оправи ! сложи хубаво масло да не прецакаш пак рейката !
-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
За да се прецака помпата значи е имало теч на масло от някъде...а от къде?Ти трябва да кажеш.Принципно реиката не може да протече без да е работила помпата
Ако рейката става за ремонт по добре си оправи твоята,отколкото да се надяваш че някой ще ти продаде идеално запазена 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Теч имаше, и колата беше карана някой километър без масло, което прецака помпата. Сега освен да я изпращам за рециклиране. Един от хората в сервиза ми каза, че има ударен пасат b4 и да проверя дали рейката е същата като на моя голф, ако нещо да сложим неговата? Как мислите?
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Рейката от В 4 няма нищо общо с тази на Голф 4.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf MK4 1.6 SR - проблем с хидравликата
а има ли други коли за които се знае, че рейката е еднаква? И ако някой е имал такъв проблем и може да ми препоръча сервиз в който да ми рециклират рейката и погледнат помпата дали е в изправност ще съм много благодарен 

-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Re: Golf MK4 1.6 SR - проблем с хидравликата
m_grigorov1 написа:а има ли други коли за които се знае, че рейката е еднаква?
Голф 4,Бора,Октавиа,Толедо/Леон.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”