Проблем със заден стоп на VW GOLF MK4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
m_grigorov1
Автомобил:
Двигател:

Проблем със заден стоп на VW GOLF MK4

Мнениеот m_grigorov1 » Вто 09 юни 2015 15:16

Здравейте. Проблема ми е следния: стъклото на моят стоп е счупено и искам да го сменя, затова закупих от автоморга друг стоп в прилично състояние. Оказа се обаче, че нищо не съм гледал. Като тръгнах да свалям счупения стоп разбрах че се държи на 3 места, до едното даже не можах и да стигна, но не това е проблема.
Изображение
Изображение
Ето как изглежда стопа който съм закупил. Дефакто е освободен само от тук:
Изображение
и за 2-те по кофти места е изкъртен. Можете ли да ми кажете дали може да се оправи и да прилепне плътно или да го хвърлям в кошчето...?

m_grigorov1
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем със заден стоп на VW GOLF MK4

Мнениеот m_grigorov1 » Вто 09 юни 2015 18:32

може ли само стъклото да се смени?

Потребителски аватар
anonym0us
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anonym0us » Вто 09 юни 2015 18:58

Искаш да кажеш, че си купил от морга стоп, със счупени уши за захващане? Ако е така, иди го връщай! Или направо го лепи със черен силикон за купето, в краен случай.
Стъклото няма как да го изкараш цяло, трябва много греене със пистолет за горещ въздух, ама пак не е сигурно после като го залепиш дали няма да пропуска вода в стопа!

Потребителски аватар
geo0rg1
Автомобил: GOLF 4
Двигател: AKL

Мнениеот geo0rg1 » Вто 09 юни 2015 19:26

Колега извинявам се за спама но тия 2 грозни неща от снимка 1 и снимка 2 не ти ли се сториха съмнителни.... :banghead
Тоя дето ти продаде този стоп после се е помислил за велик ......

m_grigorov1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот m_grigorov1 » Вто 09 юни 2015 19:30

влюбих се в стъклото, нямаше дори и драскотинка и затова не видях какво става отзад :banghead
Като цяло нещо тия дни с частите по колите ми не ми върви. Днес от bim.bg ми дойдоха прагове и вежди за старата астричка, и след оглед всичко беше точно. После в сервиза се оказа че двете вежди са различни. След справка с снимковия им материал в сайта се оказа че едната вежда е за Вектра, обаче до последно ми твърдяха по скайпа и по телефона че грешка няма... накрая кандисаха и приеха да я сменят с нова, обаче вече съм си поръчал друга от нов сайт ииииии..... пари на вятъра шот толкова ги и имам... :banghead

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”