Нормално ли е това показание?
- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
Нормално ли е това показание?
Скоро си смених таблото старото ми беше в мили сегащното е в километри,та ме интересува това показания което дава дали е вярно!120 км при 3000 об на 5-та предавка!И освен това искам да обърна внимание и на датчика за температурата,не е ли много в дясно като се има в предвид,че не съм я натискал колата средна скорост 120 км в час.Лампата не ми е светила просто си стои там ,до колкото си спомням обаче преди като че ли не е била толкова в дясно!?

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
имах впредвид горния уред за водата ама незнам на двигателя ти каде ти е сложен датчика - ако е 86 е от дясната страна на главата ако е по нов е отпред на главата. Имай впредвид че уредите на водата и бензина се влияят от стабилизатора на напрежението на таблото имах някъде пдф как се мери ако ти трябва спешно утре ще ти го намеря
P.S. Можеш ли да снимаш двигателя си и да го постнеш и ще ти кажа със сигурност къде е датчика

P.S. Можеш ли да снимаш двигателя си и да го постнеш и ще ти кажа със сигурност къде е датчика
- biostrong
- Автомобил:
- Двигател:
.
и аз съм така стрелката стига до там оба4е като карам извънградско си е отвесна но взема ли да катеря на 1ва некои баир за 100м стига до тая черта а зимата просто си беше все там 

- Vasseto
- Автомобил: Passat B7 Passat B5_5 Jetta V
- Двигател: CFFB AVF BXE
Всички сме свикнали да си гледаме стрелката на температурата да сочи пътя.Но в инструкцията за експлоатация пише че всяко положение на стрелката е в границите на нормалното,когато е в черната зона.Проблем има когато започне да мига свето диода.Ако пък е в бялата зона то тогава колата не е загряла още.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”