Мнения за Голф4 GTI 1.8T?
Мнения за Голф4 GTI 1.8T?
Решил съм да взимам такъв Голф,запознат съм с мотора 1.8Т,но само във версия куатро
,какви са ви впечатленията от тази кола?Какви проблеми може да създава,14-18л./100 ли харчи в града както ми казват всички,върви ли и.т.н..Благодаря ви предварително

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Re: Мнения за Голф4 GTI 1.8T?
Lub написа:Решил съм да взимам такъв Голф,запознат съм с мотора 1.8Т,но само във версия куатро,какви са ви впечатленията от тази кола?Какви проблеми може да създава,14-18л./100 ли харчи в града както ми казват всички,върви ли и.т.н..Благодаря ви предварително
версия с куатро мисля че няма .. има с 4моушън ( и ако не се лъжа има и със синхро). За разхода силноме съмнява да е такъв .. освен ако не падаш под 3к оборота. а за вървенето върви повечко от абф (за 150 коня говоря в момента) но със леки модове знам че става животно и че е супер издържлив мотор
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Двигателят е супер - самолет
Обаче поддръжката е соленка - преди да го вземеш, гледай добре - щото такива двигатели обикновено се карат яко - да не го е издухал тоя преди теб.
А разход 14-18 - много трябва да я настъпваш - и то градско. Аз карам служебен Опел Вектра 2.0 16 винтила, и в града ми е качвал до 16 - по центъра, но ина4е се движи 11-14 на нормално каране - зависи от трафика. Извън града съм го свалял до 6,6 - ама си скъсах нервите - 100-110 - тая машинка просто плаче да я настъпиш.
Съпоставям го, щото е горе-долу на същите коне, ама все пак е атмосферен - не с турбина. 

А разход 14-18 - много трябва да я настъпваш - и то градско. Аз карам служебен Опел Вектра 2.0 16 винтила, и в града ми е качвал до 16 - по центъра, но ина4е се движи 11-14 на нормално каране - зависи от трафика. Извън града съм го свалял до 6,6 - ама си скъсах нервите - 100-110 - тая машинка просто плаче да я настъпиш.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”