Извинете ме ако темата ми не е за този раздел.
Голфа ми е клекнал отзад,и едно че седи грозно,и второ че като съм с 13-ките почти навсякъде опира отдолу.Веднъж в една тясна уличка ми се наложи да направя път на казанджийския камион,наложи ми се да се кача леко на тротоара,но не успях защото опираше отдолу,и накрая се наложи камиона да ми направи път на мене.Също така примерно тука пред блока ми,като слизам назад от един паркинг който е по-висок от пътя,и не само теглича ами и резервоара опира.
Та,бащата каза че на амортисьорите имало някакви тарелки които явно са изгнили,и затова е клекнала,и вика че трябва да се купят нови но по-високи,по-големи,както щете.Само че като търся в нета никъде не пише да са различни размери.Затова питам тук,може би някой знае дали са някакви стандартни,или има различни размери както казва баща ми.

Golf MK3 1994г. АBS - Въпрос за задно окачване
- voodoo1101
- Автомобил: Golf III
- Двигател: 2.0-2E
Re: Golf MK3 1994г. АBS - Въпрос за задно окачване
Мен ако питаш си за пружини...
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Re: Golf MK3 1994г. АBS - Въпрос за задно окачване
Уморени пружини+изпуснали амортисьори.
За това е така.
Извади тарелката върху която ляга пружината и нахлузи парче тръба 3-4см дълго с подходящия диаметър.
Целта е тарелката да застане върху тръбичката.
Това е най-евтиното временно решение,но всички знаем,че временното е най-постоянно.

За това е така.
Извади тарелката върху която ляга пружината и нахлузи парче тръба 3-4см дълго с подходящия диаметър.
Целта е тарелката да застане върху тръбичката.
Това е най-евтиното временно решение,но всички знаем,че временното е най-постоянно.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”