та имам много странен проблем, той е от доста време, но сега вече много ме дразни и искам да го фиксна...
Изразява се в това, че като имам малко гориво, щом падне под 2рата чертичка, преди червените, на моменти колата все едно изобщо няма гориво. Т.е. натискам педала на газ-та, но все едно не го натискам, няма форсиране на мотора, нищо, след 2-3сек, все едно отпушвам кранчето и отново всичко си е ОК
. Това го прави само когато остане с малко гориво, даже не е нужно да е в резервата и пак го прави. Едно момче ми каза, за 4ките, че в резервоара имало 2 отделения, като останело по-малко гориво имало помпичка, която прехвърляла от едното в другото
има ли нещо такова, някой нещо? Идеи?ПП От както съм купил колата, вече 3 год, си го има този проблем, ще черпя бири

, айде че имам да те черпя много още от генерацияте дет помогна
, май ще трябва спец да идвам до Варна..)... много тъп проблем, но определено имам чувството че има нещо запушено, защото дори при сутрешно палене, когато имам малко гориво, пали и губи обороти и гасне, при 2рото палене е ОК, но работи като на по-малко цилиндри, имам чувството, че проблема отново идва от 1вото... дали не е някакъв отдушник или ба ли го... Дайте идея при кой да го водя голфа да ме излекуват с тоя странен проблем или кво да почистя или знам ли... много е грозно и няма как да му противодействам, дори в движение колата спира да върви все едно някой и е откачил маркуча за горивото... давайте идей, че съм се изчерпал..
нещо не ми се вижда, по-скоро сцепен маркуч или малък дебит от нещо запушено, някак си реалистично ми се вижда, но като я взема, първо ще прегледам всичко отзад при помпата и другата клапа или там каквото е при резервното отделение, после ще пиша да кажа кво става, ще ударя и някоя снимка, че като гледам в нашия vw форум няма още описание на подобен проблем при кола 4Motion...