Здравейте, днес установиха, че е нужно смяната на външни и вътрешни накрайници на кормилната уредба. От сервиза ми предложиха да закупят вместо мен, но аз от инат казах, че сам ще си ги купя...и воала гледам в онлайн магазините сега, намирам външни ляв и десен обаче вътрешен никъде не пише ляв и десен. Ако някой ме ориентира как да си ги намеря и купя сам. В сервиза ми казаха двата външни и двата вътрешни, че ще ми струват около 200 лв това е без труда.
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Golf III 1.4 смяна на накрайници, кормилна уредба
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Golf III 1.4 смяна на накрайници, кормилна уредба
има колега във форума в раздел "Продава " с части на Besa /As Metal/ ника му е IRRITATING
Нямая да сбъркаш с покупката.Добри части
Офф -аз съм с тази марка накрайници,десен дълък, биалетки /куени от града ми/.
Ориентировъчни цени :къси накр. х 22.50лв./бр. дълъг 23 лв, биалетка 18,20 лв ./бр. т.е. 4 те накрайника 91 лв - добре умножават в твоя сервиз по 2 цените. При мен цените за частите са по-високи в предвид , че е ван.
труд смяна на късите накрайници - 20 лв в Тех-Ко / това на Пасат Б5 на сина ми./Не помня колко лв. му бяха накрайниците.
П.П. След смяна на накрайниците имаш задължително регулировка преден мост около30-40 лв.
И си попълни профила от кой град си
Нямая да сбъркаш с покупката.Добри части
Офф -аз съм с тази марка накрайници,десен дълък, биалетки /куени от града ми/.
Ориентировъчни цени :къси накр. х 22.50лв./бр. дълъг 23 лв, биалетка 18,20 лв ./бр. т.е. 4 те накрайника 91 лв - добре умножават в твоя сервиз по 2 цените. При мен цените за частите са по-високи в предвид , че е ван.
труд смяна на късите накрайници - 20 лв в Тех-Ко / това на Пасат Б5 на сина ми./Не помня колко лв. му бяха накрайниците.
П.П. След смяна на накрайниците имаш задължително регулировка преден мост около30-40 лв.
И си попълни профила от кой град си
Последна промяна от kris11 на Съб 12 сеп 2015 18:43, променено общо 1 път.
- Водния дух1
- Автомобил: Golf 3 variant
- Двигател: 1Z
Ако имаш познат ,който пазарува с отстъпки,независимо откъде-гарантирам ти,че повече от 60лв.няма да дадеш.Кажи им на тези в сервиза да ходят да се гръмнат с 200та си лева-е...ти кожодерите,само чакат ''рибки'',които не разбират и да ги одерат.
- dhl
- Автомобил: VW Golf III 1.4
- Двигател: ABD 92
Е аз съм "рибка" но се оправих :) мерси все пак. Хахахха обаче първо купих вътрешни накрайници с външна резба, а се оказа, че моите са с вътрешна та тичах да ги сменям. За всяка страна дадох по 48 лв, частите са SWAG, познат ми каза, че са свестни. Пък да видим. В сервиза ми ги сложиха, заедно с реглажа на компютър за 45 лв. Искаше ми се има някакви Лемфордерер или както е редно ам цената им излизаше по около 105 лв на страна...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”